Zoals je misschien hebt gezien was woensdag de site niet bereikbaar. Dit kwam omdat we bezig zijn de site te verhuizen. We zijn op dit moment dan ook druk bezig de inhoud en belangrijkste nieuwsberichten terug te zetten. Omdat we ook meteen een nieuw systeem gebruiken kost dit even wat tijd.

Het goede nieuws is dat we nu beter voorbereid zijn op de toekomst en dat we nog meer foto’s op de site kunnen plaatsen! We doen ons best om de site ook in de toekomst zo goed mogelijk te maken. Mocht je een idee, suggestie, tip of wat dan ook hebben, dan kun je dit natuurlijk sturen naar het gebruikelijke adres: info@lochsprinters.nl

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Informatie TC 5 Zoetermeer

Alle informatie betreffend de internationale TC in Zoetermeer op 19 en 20 oktober kun je vinden op onderstaande link. http://www.fcvzoetermeer77.net/tcweb/  

Nieuws

Mededeling en opgavelijst NCK Haaksbergen

Hallo deelnemers aan het NCK, Kijk op de opgavelijst welk stuurbord er op de fiets moet , want op de inschrijflijst staat maar 1 nummerbord bij elke deelnemer. Leden die ook een KNWU licentie hebben Read more...

Nieuws

Crossbaan Lochsprinters totaal vernield

Hallo rijder, gebruikers en ouders, Door de vele regen van dinsdag morgen is de toplaag erg zacht geworden. Er zijn crossers, buurtkinderen en rijders van andere verenigingen die geen besef hebben dat er dan niet Read more...