Zoals je misschien hebt gezien was woensdag de site niet bereikbaar. Dit kwam omdat we bezig zijn de site te verhuizen. We zijn op dit moment dan ook druk bezig de inhoud en belangrijkste nieuwsberichten terug te zetten. Omdat we ook meteen een nieuw systeem gebruiken kost dit even wat tijd.

Het goede nieuws is dat we nu beter voorbereid zijn op de toekomst en dat we nog meer foto’s op de site kunnen plaatsen! We doen ons best om de site ook in de toekomst zo goed mogelijk te maken. Mocht je een idee, suggestie, tip of wat dan ook hebben, dan kun je dit natuurlijk sturen naar het gebruikelijke adres: info@lochsprinters.nl

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Verslag NK zaterdag

Nederlands kampioenschap dag 1 Het Nederlands Kampioenschap werd dit jaar gehouden in Ommen. Op de eerste dag kwamen er eigenlijk 21 Lochsprinters uit maar jammer genoeg moest Jeroen Tuitert een van de favoriete voor de Read more...

Nieuws

Uitslagen Groninger kampioenschap

Finale: Gronings_2014_uitslagen_per_klasse Beste 3: Gronings_2014_uitslagen_beste_3_per_klasse Clubuitslag: Gronings_2014_uitslagen_per_club Tussenstand promotie: PROmotie klasse 2014-2015 (6)  

Nieuws

Foto’s en verslag District 2A Dedemsvaart

  Deel 1 training Deel 2 wedstrijd Verslag, Karin Sasbrink: District 2a Dedemsvaart Finalefilmpjes: https://www.youtube.com/user/Lochsprinters/videos Foto’s Steef: