Zoals je misschien hebt gezien was woensdag de site niet bereikbaar. Dit kwam omdat we bezig zijn de site te verhuizen. We zijn op dit moment dan ook druk bezig de inhoud en belangrijkste nieuwsberichten terug te zetten. Omdat we ook meteen een nieuw systeem gebruiken kost dit even wat tijd.

Het goede nieuws is dat we nu beter voorbereid zijn op de toekomst en dat we nog meer foto’s op de site kunnen plaatsen! We doen ons best om de site ook in de toekomst zo goed mogelijk te maken. Mocht je een idee, suggestie, tip of wat dan ook hebben, dan kun je dit natuurlijk sturen naar het gebruikelijke adres: info@lochsprinters.nl

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Opgavelijst District 2B Raalte

Opgavelijst: District 2B Raalte

Nieuws

Nieuwe promotieklasse, nu ook voor de jeugd (+ uitnodiging Berlicum)

Beste  crossleden, Vanaf nu kunnen alle crossers die nationaal fietsen meedoen aan de promotieklasse, opgeven kan op de site bij inschrijvingen. De promotieklasse is DE landelijke fietscross competitie van de NFF. Wie is de beste Read more...

Nieuws

Uitnodiging en poster Brabantskampioenschap NFF Ammerzoden‏

Poster:  poster Brabantskampioenschap (1) Uitnodiging:  Brabants Kampioenschap 6 september 2014 Ammerzoden