Zoals je misschien hebt gezien was woensdag de site niet bereikbaar. Dit kwam omdat we bezig zijn de site te verhuizen. We zijn op dit moment dan ook druk bezig de inhoud en belangrijkste nieuwsberichten terug te zetten. Omdat we ook meteen een nieuw systeem gebruiken kost dit even wat tijd.

Het goede nieuws is dat we nu beter voorbereid zijn op de toekomst en dat we nog meer foto’s op de site kunnen plaatsen! We doen ons best om de site ook in de toekomst zo goed mogelijk te maken. Mocht je een idee, suggestie, tip of wat dan ook hebben, dan kun je dit natuurlijk sturen naar het gebruikelijke adres: info@lochsprinters.nl

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Foto’s huldiging sportkampioenen

Huldiging sportkampioenen gemeente Hellendoorn Klik op de foto

Nieuws

INTENSE Testdag/Vrije Training

Onderstaand bericht ontvingen wij van FCC de Vaart in Dedemsvaart:   Fietscrossers, Op 9 maart wordt er op de BMX-baan in Dedemsvaart een INTENSE testdag en Vrije Training georganiseerd. Iedereen die geïnteresseerd is kan de Read more...

Nieuws

Overzicht crossbaan

   Belijning mede mogelijk gemaakt door: Hotel restaurant “de Staakenborgh” ( www.staakenborgh.nl )