Zoals je misschien hebt gezien was woensdag de site niet bereikbaar. Dit kwam omdat we bezig zijn de site te verhuizen. We zijn op dit moment dan ook druk bezig de inhoud en belangrijkste nieuwsberichten terug te zetten. Omdat we ook meteen een nieuw systeem gebruiken kost dit even wat tijd.

Het goede nieuws is dat we nu beter voorbereid zijn op de toekomst en dat we nog meer foto’s op de site kunnen plaatsen! We doen ons best om de site ook in de toekomst zo goed mogelijk te maken. Mocht je een idee, suggestie, tip of wat dan ook hebben, dan kun je dit natuurlijk sturen naar het gebruikelijke adres: info@lochsprinters.nl

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitnodiging Nationale Wedstrijd in Nijkerk, op 12 april 2014

Beste Lochsprinters, Bijgevoegd de uitnodiging van de Nationale wedstrijd in Nijkerk op 12 april. Uitnodiging Gelders Kampioenschap 12 april 2014 NCC Nijkerk ** Wil je meedoen aan het Nederlands Kampioenschap tijdens het pinksterweekend, op onze Read more...

Nieuws

ALGEMENE LEDENVERGADERING

Geachte leden, ouders en verzorgers, Woensdag 18 februari 2015 houden wij onze jaarlijkse ledenvergadering, de uitnodiging zal begin februari met de clubmail verstuurd worden. Wij zouden het zeer op prijs stellen jullie in grote getale Read more...

Nieuws

Uitslagen startrace

Uitslag startrace District Oost Nijverdal:  Finale startrace Nijverdal Uitslag startrace District Noord-Oost Schoonebeek: Finale startrace Schoonebeek