Related Posts

Nieuws

Thomas Bergboer opnieuw oliebollenkampioen bij de Lochsprinters

Ook dit jaar hebben veel leden van de Lochsprinters hun best gedaan om zoveel mogelijk oliebollen te verkopen. De 3 beste verkopers kregen uit handen van de voorzitter een oorkonde en een tegoedbon voor een Read more...

Nieuws

Clubshirt bestellen

Beste crossleden, Er zijn een aantal nieuwe crossers die de eerste helft van 2015 hebben meegedaan aan district wedstrijden en of nationale wedstrijden. Deze crossers, die een leenshirt hebben, kunnen een nieuw shirt bestellen. Je kunt Read more...

Nieuws

Info en opgavelijst Drents kampioenschap Schoonebeek.

Flyer: Flyer Drents Kampioenschap 2014 (1) Uitnodiging: Uitnodiging Drents Kampioenschap 2014 (1) Opgavelijst: Opgavelijst Drents kampioenschap Schoonebeek.