Klik op onderstaande link om de promotieklasse tussenstand seizoen 2010-2011 na het Gelders Kampioenschap in Nijkerk te bekijken.

gelders_11092010 (Promotieklasse tussenstand. (Excel-bestand)

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Gebruik nieuwe parkeerplaats

Beste allen, Het gras op onze nieuwe parkeerplaats is inmiddels wel zo ver, dat we deze in gebruik kunnen nemen. Parkeer dus vanaf nu op de nieuwe parkeerplaats, en niet meer op het grasveld waar Read more...

Nieuws

Sport en spinningmarathon ten bate van onderzoek naar de ziekte van Duchenne

  Sport en spinningmarathon ten bate van onderzoek naar de ziekte van Duchenne.     Zondag 7 april vanaf 9:45 organiseren Geerda en Laurent Warnet, oftewel Tandemadeux, een sport en spinningmarathon bij StudioSport Tubbergen ten Read more...

Nieuws

Verslag Lichtwedstrijd Schoonebeek

Gezellige boel op laatste wedstrijd in Schoonebeek. Vanavond hebben we het fietscross seizoen weer afgesloten met de traditionele Lichtwedstrijd in Schoonebeek. Het weer was geweldig en de baan was mooi verlicht. Veel van de rijders Read more...