Related Posts

Nieuws

Verslag scholencross

SPANNENDE STRIJD SCHOLENCROSS 2012 Vorige week en afgelopen dinsdag werden  de jaarlijkse scholencross van de Lochsprinters weer verreden. Met een record aantal deelnemers gingen de scholieren tegelijk met de fietscrossers van de Lochsprinters de baan Read more...

Nieuws

Uitslagen Sallands kampioenschap

Finale Sallands: Sallands_2014_uitslagen_per_klasse Beste 3 per klasse: Sallands_2014_uitslagen_beste_3_per_klasse (1) Clubuitslag: Sallands_2014_uitslagen_per_club Tussenstand promotie klasse: Promotie klasse Raalte

Nieuws

Opgavelijst openings wedstrijd

Openingswedstrijd Wedstrijddatum: 16 maart 2013 Plaats: Nijverdal Beethovenlaan 81a Sluiting van inschrijving: 9 maart 2013 Status: Inschrijving gesloten   68 Inschrijvingen Stuurbordnummer Naam Licentienummer Klasse Stuurbordnummer Naam Licentienummer Klasse 901 manuwarnet 3302 J 902 bjornhoogland Read more...