Op onze fietscrossbaan in Nijverdal hebben we vandaag met de derde regiowedstrijd een goede generale gehad voor het Twents Kampioenschap.

De hele wedstrijd verliep sportief en in een lekker tempo. Na veel regen deze week bleef het vandaag bijna droog, dit is het weer dat we volgende week ook graag hebben. De inschrijving en het uitdraaien van de lijsten verliep zeer voorspoedig. Het computerprogramma heeft vandaag zijn nut bewezen.

Klokslag 11.00 uur viel het starthek voor de eerst keer en anderhalf uur later waren de eerste drie manches afgewerkt. De kwart-, halve- en hele-finales verliepen ook zeer voorspoedig.

De hele wedstrijd werd professioneel aan elkaar gepraat door onze eigen ervaren speaker Gerrit Geerling en het aanstormende talent Tom Mars. Tom, afgelopen donderdag nog geopereerd aan zijn pols, krijgt het ritme steeds beter te pakken. Een mooi duo voor het Twents Kampioenschap.

Om te voorkomen dat er 3 bladzijden worden volgeschreven gaan we niet iedereen noemen. Wel wil ik alle medewerkers bedanken voor hun inzet en als we het volgende week net zo aanpakken dan wordt het een heel mooi wedstrijddag.

Related Posts

Nieuws

Opgavelijst regio 4a Hengelo

rijders nr. Naam: Licentie nr. Klasse 901 manuwarnet 3302 J 903 castijhuis 4723 J 904 suzannereimink 438 D 905 gijskevelham 4631 J 907 iloyhogenkamp 5247 J 909 jordyteravest 5249 J 910 deankleenscholten 5531 J 911 Read more...

Nieuws

Bestellen eigen clubshirt

Heb je nog een leenshirt en wil je graag een eigen wedstrijdshirt? Dan kun je deze zowel met of zonder naam bestellen bij Harry Reimink aanstaande woensdag tijdens de ledenvergadering in verband met de levertijd.

Nieuws

Uitslagen en tussenstanden District 3B Klazienaveen

Finale District: Finale District 3B Klazienaveen Finale openklasse: finale open klasse 3b Uitslag alle rijders: Totaal uitslag alle deelnemers 3B Tussenstand: Tussenstand District 3B Klazienaveen Tussenstand club’s: