Op onze fietscrossbaan in Nijverdal hebben we vandaag met de derde regiowedstrijd een goede generale gehad voor het Twents Kampioenschap.

De hele wedstrijd verliep sportief en in een lekker tempo. Na veel regen deze week bleef het vandaag bijna droog, dit is het weer dat we volgende week ook graag hebben. De inschrijving en het uitdraaien van de lijsten verliep zeer voorspoedig. Het computerprogramma heeft vandaag zijn nut bewezen.

Klokslag 11.00 uur viel het starthek voor de eerst keer en anderhalf uur later waren de eerste drie manches afgewerkt. De kwart-, halve- en hele-finales verliepen ook zeer voorspoedig.

De hele wedstrijd werd professioneel aan elkaar gepraat door onze eigen ervaren speaker Gerrit Geerling en het aanstormende talent Tom Mars. Tom, afgelopen donderdag nog geopereerd aan zijn pols, krijgt het ritme steeds beter te pakken. Een mooi duo voor het Twents Kampioenschap.

Om te voorkomen dat er 3 bladzijden worden volgeschreven gaan we niet iedereen noemen. Wel wil ik alle medewerkers bedanken voor hun inzet en als we het volgende week net zo aanpakken dan wordt het een heel mooi wedstrijddag.

Related Posts

Nieuws

Promotieklasse tussenstand na Fries kampioenschap

Promotieklasse tussenstand na het Fries Kampioenschap in Noord-Bergum van zaterdag 23 oktober 2010. Fries kampioenschap Noord-Bergum zaterdag 23-10-2010.

Nieuws

Deelnemerslijsten District 2B Ommen

Clubtaart: clubtaart-2b Inschrijving clubs: inschrijving-clubs-2b Inschrijving klasse: klasses-2b-ommen

Nieuws

Tot 9 december geen training

Zoals in het vorige bericht al aangegeven wordt in de komende weken de asbestvervuiling naast onze crossbaan aangepakt. Tijdens de eerste grondwerkzaamheden is het niet mogelijk om vlak naast de werkzaamheden te sporten. In de Read more...