Op onze fietscrossbaan in Nijverdal hebben we vandaag met de derde regiowedstrijd een goede generale gehad voor het Twents Kampioenschap.

De hele wedstrijd verliep sportief en in een lekker tempo. Na veel regen deze week bleef het vandaag bijna droog, dit is het weer dat we volgende week ook graag hebben. De inschrijving en het uitdraaien van de lijsten verliep zeer voorspoedig. Het computerprogramma heeft vandaag zijn nut bewezen.

Klokslag 11.00 uur viel het starthek voor de eerst keer en anderhalf uur later waren de eerste drie manches afgewerkt. De kwart-, halve- en hele-finales verliepen ook zeer voorspoedig.

De hele wedstrijd werd professioneel aan elkaar gepraat door onze eigen ervaren speaker Gerrit Geerling en het aanstormende talent Tom Mars. Tom, afgelopen donderdag nog geopereerd aan zijn pols, krijgt het ritme steeds beter te pakken. Een mooi duo voor het Twents Kampioenschap.

Om te voorkomen dat er 3 bladzijden worden volgeschreven gaan we niet iedereen noemen. Wel wil ik alle medewerkers bedanken voor hun inzet en als we het volgende week net zo aanpakken dan wordt het een heel mooi wedstrijddag.

Related Posts

Nieuws

Battle of Districts wedstrijden verplaatst en nieuwe naam

De Battle of Districts wedstrijden hebben een nieuwe naam gekregen. Ze hebben nu de naam DKON gekregen. De wedstrijd in Klazienaveen is op dezelfde datum. De wedstrijd in Assen is verplaatst naar een andere locatie Read more...

Nieuws

Uitslagen Openingswedstrijd

Clubuitslag: clubuitslag Finale: Daguitslag Top 3: beste 3 per klasse