Related Posts

Nieuws

VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT! Zowel bij de NFF als de KNWU is men op zoek naar vrijwilligers voor de volgende functies: Jury, lijnjury, baancommissaris, trackmanager en medewerkers park fermé. Het is de bedoeling dat er informatie avonden Read more...

Nieuws

Lichtwedstrijd Schoonebeek

Zoals elk jaar werd de lichtwedstrijd in Schoonebeek gereden. Het is een mooie afsluiting voor de winterstop en wat de naam al aangeeft, wordt deze in het donker gereden. En ook dit keer was de Read more...

Nieuws

Verslag regio 1B Schoonebeek

8 eerste plaatsen op eerste regio wedstrijd. Zaterdag zijn de Lochsprinters begonnen aan de eerste regiowedstrijd van het naseizoen . Met 57 rijders werd koers gezet naar het Drentse Schoonebeek , waar ook de andere Read more...