Op 25 september 2010 organiseert FCV de Lochsprinters het Twents Kampioenschap waar veel rijders uit heel Nederland op af komen. Dit alles zal een forse stroom met auto’s opleveren in de richting van onze fietscross baan. Om al deze auto’s goed te kunnen bergen verzoeken wij u om de routebordjes naar het parkeerterrein naast de baan te volgen en tevens de aanwijzingen van de parkeerwachten te volgen.

De parkeerplaats is gelegen aan de Beethovenlaan tegenover nummer 278.

Route naar parkeerplaats Twents Kampioenschap 25 september 2010

Komende vanaf de A1: neem afslag 28 en rijd onderaan de afrit in de richting Rijssen(N 347). Volg de N347 tot de verkeerslichten en sla linksaf richting Rijssen. Binnen de bebouwde steek u de eerste rotonde recht over, volg de weg richting Nijverdal (omleiding door wegwerkzaamheden). Neem op de volgende rotonde de eerste uitrit, nadat u rechts een tankstation passeert neemt u op de rotonde wederom de eerste uitrit. Vervolg de weg en steek de eerste rotonde recht over en neem bij de volgende de tweede uitrit richting Nijverdal. U rijdt nu op de provinciale weg naar Nijverdal en rijdt bij de volgende rotonde rechtdoor.  Neem de afslag Nijverdal (Rijssensestraat) en vervolgens de eerste afslag naar rechts, volg de weg naar links( P.C. Stamstraat). Aan het eind (T splitsing) slaat u rechtsaf en daarna direct weer rechts. U komt nu over een brug (Regge) en slaat daarna de eerste weg linksaf (Beethovenlaan). Volg deze weg (enkele verkeersdrempels) tot u de parkeerplaats aan uw linkerhand ziet.

Komende vanuit het noorden(via Ommen)

Door de aanleg van de combitunnel in Nijverdal is de bereikbaarheid vanuit het noorden(Ommen) minder dan voorgaande jaren.

Volg in Hellendoorn de doorgaande weg(N347), nadat u een haakse bocht naar links en naar rechts hebt gehad rijdt u bij de volgende haakse bocht rechtdoor (verlaat de voorrangsweg naar links) u komt nu op de Reggeweg. Volg deze weg over de Regge(brug over rivier) en steek bij de rotonde rechtover (Baron van Sternbachlaan). Nadat u twee rotondes recht bent overgestoken neemt u op de volgende rotonde de eerste afrit. U steek het spoor over en vervolgens gaat u bij de stoplichten rechtdoor (Boomcateweg) . Neem de tweede weg rechts (Bachlaan) en vervolgens weer de tweede weg rechts (Beethovenlaan) vervolgens ziet u de parkeerplaats aan de rechterhand.

Komende vanaf Zwolle: volgt u de borden Raalte, Almelo (N35).
Rijd door Nijverdal, nadat u over de rivier de Regge bent gekomen rijdt u omhoog naar de stoplichten. Hier slaat u rechtsaf (Boomcateweg). Neem de tweede weg rechts (Bachlaan) en vervolgens weer de tweede weg rechts (Beethovenlaan) vervolgens ziet u de parkeerplaats aan de rechterhand.

Komende vanuit Almelo: sla bij de eerste stoplichten in Nijverdal linksaf (Boomcateweg) .  Neem de tweede weg rechts (Bachlaan) en vervolgens weer de tweede weg rechts (Beethovenlaan) vervolgens ziet u de parkeerplaats aan de rechterhand.

Related Posts

Nieuws

Stemmen op F.C.V. de Lochsprinters , nu met verslag en foto’s

Beste fietscrossliefhebbers, Als club hebben wij meegedaan met het landelijke vrijwilligers actie van het oranje fonds ‘NL DOET’ via  www.kroonappels.nl kunt u uw stem uitbrengen op F.C.V. de Lochsprinters, dit kan nog tot en met morgenavond Read more...

Nieuws

Clubshirt bestellen

Beste crossleden, Er zijn een aantal nieuwe crossers die de eerste helft van 2015 hebben meegedaan aan district wedstrijden en of nationale wedstrijden. Deze crossers, die een leenshirt hebben, kunnen een nieuw shirt bestellen. Je kunt Read more...

Nieuws

Nog een aantal plekken beschikbaar voor extra training op dinsdag, zie de voorwaarden!

Beste rijders,   Ook na de zomervakantie gaan we weer veder met de ‘’selectieve training’’ op de dinsdagavond. Echter verandert er wel het een en ander, Tom Mars en Rinke Tempert houden het voor gezien Read more...