Het Twents Kampioenschap verdient een mooie kampioenstrui. Voor het bestuur van de FCV de Lochsprinters stond als een paal boven water dat de kampioenstrui een mooi aandenken moest zijn. Het bestuur wilde een relatie leggen tussen Twente en de Lochsprinters en daarvoor moest er een mooi ontwerp komen. Als Lochsprinters hebben we het geluk dat we een zeer creatief lid hebben die al vaker ontwerpen voor ons heeft gemaakt. Het bestuur was unaniem van mening dat Stephan Geerling moest worden gevraagd om een ontwerp te maken. Wederom is het Stephan gelukt om een mooi ontwerp te maken, oordeel zelf.

Op een mooie blauwe achtergrond zie je de fietscrosser uit ons logo. De tekst Twents Kampioen 2010 is afgebeeld tegen het silhouet van Twente. Stephan dank voor dit ontwerp.

Related Posts

Nieuws

Opnieuw Inschrijven Openings Wedstrijd

LET OP! Inschrijvingen, voor de openingswedstrijd die verplaatst is naar 31 maart, moeten opnieuw gedaan worden. Dit omdat er anders te veel fouten en wijzigingen in het juryprogramma komen. Lochsprinter leden moeten zich opnieuw inschrijven Read more...

Nieuws

Uitnodiging Kampioenschap van Twente te Nijverdal

TWENTS Kampioenschap fietscross 25-9-2010 Trainingstijden: BLOK 1: Jongens t/m 12 jaar en meisjes t/m 11 jaar trainen van 8.45 tot 9.45 uur. BLOK 2: Jongens vanaf 13 jaar, meisjes vanaf 12 jaar en de cruisers Read more...

Nieuws

KONINKLIJKE ONDERSCHEIDING VOOR RIEKS DUBBINK

  Verslag: KONINKLIJKE ONDERSCHEIDING VOOR RIEKS DUBBINK (1) Foto’s van dit gebeuren: klik op de foto Een filmpje van de onderscheiding: klik op de foto. Foto’s Willien, klik op de foto Foto’s Hans, klik op de Read more...