Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT! Zowel bij de NFF als de KNWU is men op zoek naar vrijwilligers voor de volgende functies: Jury, lijnjury, baancommissaris, trackmanager en medewerkers park fermé. Het is de bedoeling dat er informatie avonden Read more...

Nieuws

Uitslagen en verslag District 4A Schoonebeek

Finale District: uitslag Finale District 4A Clubuitslag: clubuits Top 3: beste3pk Tussenstand: Competitie stand 201600604 Verslag van Karin: District 4A Schoonebeek

Nieuws

Uitnodiging algemene leden vergadering

Geachte leden, ouders, verzorgers.   Woensdag 19 februari 2014 houden wij onze jaarlijks leden vergadering in  buurthuis Het Hexel.      Hexelerweg 32 7441 PD Nijverdal. Aanvang 19.30 Uitnodiging en agenda  komt met de clubmail. Read more...