In onderstaande Excel-bestand kunt u de bijgewerkte promotieklasse tussenstand voor het seizoen 2010-2011 vinden.

Promotieklasse tussenstand.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Verslag NCK Dedemsvaart

ZESDE PLAATS VOOR DE LOCHSPRINTERS OP DE NEDERLANDS CLUBKAMPIOENSCHAPPEN                                                                                            (verslag: Ria)   De Nederlandse clubkampioenschappen werden dit jaar verreden in Dedemsvaart en voor de eerste keer fietsen de leden van de NFF en de Read more...

Nieuws

Open trainingen Haaksbergen

Er zijn wat leden van onze club die open trainingen organiseren en we willen jullie rijders dit niet onthouden. Aankomende zondagen 16, 23 en 30 oktober zijn er vrije trainingen van 10.00 uur tot 12 Read more...

Nieuws

Uitslag wedstrijd en tussenstand promotie van Drents kampioenschap

Uitslag alle deelnemers: Drents 2013 Tussenstand promotie:   PROmotie klasse 2012-2013 (1)