In onderstaande Excel-bestand kunt u de bijgewerkte promotieklasse tussenstand voor het seizoen 2010-2011 vinden.

Promotieklasse tussenstand.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Startwedstrijd 1 september

Startwedstrijd –1 sept. 2012 in Nijverdal  !!! Al jarenlang worden de regiowedstrijden georganiseerd  door twee regio’s samen. In ons geval dus de regio’s Noord-Oost en  Oost. Dit jaar wordt er voor de tweede keer een Read more...

Nieuws

Foto’s en verslag District 2B Ommen

Foto’s: Finale filmpjes: https://www.youtube.com/user/Lochsprinters/videos Verslag,  Karin Sasbrink: district-2b-ommen

Nieuws

Training in week 38 en 39 (i.v.m. scholencross)

Beste fietscrossers, Op dinsdag 17 en 24 september 2013 vind het jaarlijkse scholencross evenement weer plaats bij ons op de crossbaan. Dat betekent dat de trainingen van groep 3 en 4 op de dinsdagavond komen Read more...