In verband met een milieuonderzoek op en om onze crossbaan zal de training van dinsdag 19 oktober komen te vervallen. Of de training van woensdag doorgaat is nog niet zeker, we zullen dit middels het stoplicht op de site aangeven.

De gemeente Hellendoorn en de provincie Overijssel voeren van 18 tot en met 20 oktober een milieu onderzoek uit in de omgeving van en op de crossbaan. Al jaren wordt er met enige regelmaat een milieuonderzoek uitgevoerd in deze omgeving. Onlangs hebben de gemeente en de provincie besloten een uitvoeriger onderzoek uit te willen voeren. Voor dit onderzoek worden er op meerdere plaatsen sleuven gegraven om te onderzoeken of en welke vervuiling er in de grond zit. Tijdens dit onderzoek mag er niemand in de buurt van de werkzaamheden komen. Pas nadat de onderzoek voorbij is, en alle sleuven gedicht zijn, mag de baan weer worden betreden.

Wij vinden het erg vervelend dat de training hieronder vervalt, maar willen ook graag zekerheid omdat we wel sport willen bedrijven in een gezonde omgeving.

Namens het bestuur,

Bert Bannink

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Wil jij ook graag je EHBO diploma halen? Geef je dan nu op!

Geachte trainers, ouders/verzorgers, Het is gebleken dat er tijdens de trainingen en de wedstrijden een tekort aan EHBO is. Nu ligt er een voorstel bij de desbetreffende BMX clubs om via de BMX vereniging een Read more...

Nieuws

Uitslagen District 5A Ommen

Finale District: Finale District 5A Eindstand District serie A Eindstand District 5A Eindstand club;     Reden annuleren openklasse: Door de  geweldige belangstelling voor de openklasse op de laatste wedstrijd zijn de groepen per leeftijd nu zo Read more...

Nieuws

Informatie over de Openingswedstrijd!!

Zaterdag 2 april a.s. Openingswedstrijd op de crossbaan aan de Beethovenlaan 81 in Nijverdal. Hierbij de belangrijkste informatie voor deze dag: – Training begint om 9.30 uur – Wedstrijd om 11.00 uur – Inschrijfgeld bedraagt Read more...