Bowlen weer gezellig evenement.
Afgelopen zaterdag hadden we ons gezamenlijke familie-uitje. 2 uur bowlen en aansluitend patat. Veel leden, van jong tot oud, waren samen met hun broes, zussen vaders en moeders naar de Bowlingboerderij getogen om daar samen een sportieve maar vooral gezellige middag te hebben.
Door de feestcommissie waren de deelnemers over de banen verdeeld, jong en oud speelde door elkaar.

Het was leuk om te zien hoe grote kerels de bal lieten stuiteren zodat deze langs de kegels rolde. Klein mannetjes van 4-5 jaar rolden de bal perfect over de baan en raakten dan ook de kegels. Een enkeling ging bijna achter de bal aan tijdens het gooien. Na wat inspelen en goede tips over en weer werd er een mooie competitie neergezet. Winnaar overall was Bjorn Hoogland met 130 punten. Vervolgens de plaatsen 2 tot en met zes: Stephan (122) , Ronnie(115), Emiel(106), Joke(101) en tot slot  Gert(81). Bjorn mag bij onze sponsor Profiel Baan een prijsje ophalen.    

Rieks Dubbink Doorzetters bokaal
Na afloop van het bowlen werd de Rieks Dubbink doorzettersbokaal uitgereikt. Dit jaar ging de bokaal naar Tom Mars. Tom is tijden het Nederlands Clubkampioenschap  ongelukkig gevallen en heeft daarbij enkele botbreuken opgelopen. Hieraan is hij diverse keren geopereerd en nog steeds is hij in revalidatie. Ondanks dat alles is Tom nog steeds verzot op fietscross en zet hij zich nog volop in voor de vereniging. Tom’s doorzettingsvermogen en optimisme zijn een voorbeeld voor al onze sporters, terrecht dat Rieks Tom heeft uitgekozen als ontvanger van de bokaal.

Willem Baan bokaal
De Willem Baan bokaal is een wisselbeker voor de best presterende sporter tijdens regiowedstrijden en twee tijdritten.
Dit jaar was de nummer één Thijs Laarman.
Thijs kreeg de wisselbokaal uit handen van Erik Baan, vader Willem was onderweg met de  camper.

Oliebollen Kampioen 2010
In de laatste dagen van het afgelopen jaar hebben we als Lochsprinters weer veel oliebollen aan de man gebracht.
Meer dan 5700 oliebollen en ruim 1550 appelbeignets. Deze prestatie is overigens geleverd door de helft van de gezinnen die lid zijn van onze vereniging.
Hopelijk hebben we aan het eind van dit jaar meer enthousiaste verkopers zodat de opbrengsten voor onze vereniging hoger zullen zijn.
We mogen overigens nu niet klagen, maar als we op termijn nog iets aan de baan willen doen dan hebben we wel geld nodig.

De best verkopende familie was de familie Scheppink.
Gerrit heeft overigens als bestuurslid aangegeven dat hij de prijs graag naar de volgende in de rij laat gaan.
De familie van Heun was met de verkoop van ruim €381 aan oliebollen een heel goede tweede.
De broers Van Heun hebben de prijs, een beker en een zak snoep, in ontvangstgenomen.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Unifonds schenkt partytenten aan Lochsprinters

Vanavond hebben 3 vertegenwoordigers van het Unifonds van de verzekeringmaatschappij Univé De Onderlinge 2 partytenten overgedragen aan onze vereniging.

Nieuws

Foto’s District 4A Schoonebeek

Foto’s Albert: Foto’s Steef: Foto’s Christiaan:      

Nieuws

Uitnodiging en opgavelijst Overijssels kampioenschap Ommen

Uitnodiging: Uitnodiging Overijssels Kampioenschap 2016 Opgavelijst: Lochsprinters De wedstrijden gaan weer beginnen. We zien er naar uit om de rijders weer aan het starthek te zien! LET OP: Laatste instapkans nieuwe promotieklasse, nu ook voor de jeugd. Read more...