Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitslagen regio 4a Hengelo

Finale regio 4a                   ( Marcel Moes en Niek Smit zijn niet doorgeschreven naar 4e manche.) Regio 4a tussenstand      (  Bij deze tussenstand staan nog 2 foutjes , Marcel Moes en Niek Smit worden nog aangepast.) finale regio Read more...

Nieuws

Afhalen nieuw clubshirt

Hallo rijders en ouders/verzorgers,   De nieuwe clubshirts zijn binnen, as maandag /dinsdag /woensdag ophalen aan de crossbaan. Diegene met een leenshirt, shirt graag schoon inleveren en het nieuwe shirt gelijk betalen (gaarne gepast). Het Read more...

Nieuws

Clinic 12 november Robin van der Kolk

Allen, Zondag 12 november zal in Winschoten een clinic gegeven worden, de laatste van het 2017 seizoen! Er worden ook een aantal kortings- en cadeaubonnen van BMXProtect onder de aanwezigen verloot 🙂 Zie de flyer voor alle Read more...