Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Mededeling voor leden i.v.m. de scholencross

Op dinsdag 20 en 27 september vindt de jaarlijkse scholencross plaats. Omdat hierdoor de gebruikelijke trainingen op dinsdag vervallen, is voor leden die bij de dinsdaggroepen horen het volgende bedacht: – Leden die op dinsdag Read more...

Nieuws

Update: Thico weer thuis!!

  Een laatste Update….   Na een vreselijk valse start, een parcours met de nodige hindernissen, enkele obstakels en een sprintje richting finish heeft Thico nu gelukkig de eindstreep gehaald!!!! Afgelopen zaterdag mocht de neussonde Read more...

Nieuws

Bowlen, WB en RD bokaal

Uitslag bowlen:  word aan gewerkt. Uitslag Willem Baan bokaal:WILLEM BAAN 2015 UITSLAG  uitslag in leeftijdgroep: WILLEM BAAN 2015 UITSLAG groepen (1) Uitslag Rieks Dubbink doorzetters bokaal: Wim Smalbrugge Foto’s bowlen: