Net zoals andere jaren hebben we voor dit jaar ook weer een baanonderhoudschema opgesteld waarin alle ouders 2 a 3 x per jaar een avond zijn ingedeeld om tijdens de training hun hun zoon/dochter lichte werkzaamheden op/rond de crossbaan uit te voeren.

Mocht u vragen hebben over dit schema dan kunt u hiervoor contact opnemem met Henk Scholman.

Baanonderhoudschema 2011

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Geen training op Hemelvaartsdag

Donderdag 29 mei is er geen training in verband met Hemelvaartsdag. Voor groep 1 is er de mogelijkheid om mee te trainen op woensdag van 18:30 tot 19:30 uur.

Nieuws

Uitnodiging baanonderhoud.

Geachte Ouders/leden, Op zaterdag 12 en 19 maart a.s. houden we onze jaarlijkse baanonderhoud dag weer. We zullen op deze dagen alles op en rondom de crossbaan weer gereed maken voor het nieuwe fietscrossseizoen. Bij Read more...