Op woensdagavond 6 april komt er namens Univé een fotograaf. Deze fotograaf komt foto’s maken van de nieuwe tenten en ook van een aantal rijders. Dus rijders uit de eerste groep op woensdag die een clubshirt hebben vragen wij deze aan te trekken of mee te nemen naar de training!

Namens het bestuur,

Ans Hoogland

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Stemmen Sportverkiezing gem. Hellendoorn

Breng nu je stem uit voor de Sportverkiezing 2016! Klik gauw op onderstaande foto welke leden van De Lochsprinters genomineerd zijn en breng je stem uit!

Nieuws

Opgavelijst en mededeling regio 5a Hengelo

Opgavelijst:  Regio 5a Hengelo Na de prijsuitreiking willen we alle regio kampioenen even op de foto zetten, graag verzamelen bij onze  clubfotograaf .

Nieuws

Fietsen voor Kanker

Beste fietscrossliefhebbers, Zondag 25 maart 2012 zal ik (Rinke Tempert) deelnemen aan een 6 uur durende spinningsmarathon. Dit is een initiatief van team: Een berg verzamelen met als doel zoveel mogelijk geld binnen te halen Read more...