Op woensdagavond 6 april komt er namens Univé een fotograaf. Deze fotograaf komt foto’s maken van de nieuwe tenten en ook van een aantal rijders. Dus rijders uit de eerste groep op woensdag die een clubshirt hebben vragen wij deze aan te trekken of mee te nemen naar de training!

Namens het bestuur,

Ans Hoogland

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Geslaagde bowling middag.

  Bowlen weer gezellig evenement. Afgelopen zaterdag hadden we ons gezamenlijke familie-uitje. 2 uur bowlen en aansluitend patat. Veel leden, van jong tot oud, waren samen met hun broes, zussen vaders en moeders naar de Read more...

Nieuws

Info en opgavelijst Drents kampioenschap Schoonebeek.

Flyer: Flyer Drents Kampioenschap 2014 (1) Uitnodiging: Uitnodiging Drents Kampioenschap 2014 (1) Opgavelijst: Opgavelijst Drents kampioenschap Schoonebeek.

Nieuws

Vrije training Winschoten

Uitnodiging: Vrije training 3 april