In Onderstaande link vindt u de laatste opgavelijst van onze leden aan de NFF wedstrijden van 2011.
Voor vragen hier over kunt u contact opnemen met Rieks Dubbink.

opgavelijst bijgewerkt t/m 09 april 2011

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Tussenstand van de tijdsprint in Dalfsen + foto’s

Vanaf woensdag 22 december wordt er training gegeven in een speciaal geprepareerde hal in Dalfsen. Alle leden hebben hierover inmiddels een brief ontvangen. Zie onderstaande link voor de behaalde tijden tijdens de indoor wintertraining in Read more...

Nieuws

Uitslagen en tussenstand District 3A Raalte

Uitslag manche: Uitslag manche District 3A Uitslag Finale: Finale District 3A Top 3: Top 3 per klasse District 3A Clubuitslag: Clubuitslag District 3A Tussenstand: Competitie stand 201600521 Top 3 openklasse: uitslagen openklasse 3A

Nieuws

Old school en NoChain race Dedemsvaart

Beste fietscross verenigingen en betrokkenen, FC deVaart Dedemsvaart organiseert zaterdag 16 april een clubwedstrijd..... NoChain race voor de jongeren en een "trap" wedstrijd voor de ouderen Cruiser45+ (duurt anders te lang voor ze rond zijn) Read more...