Na het Brabants Kampioenschap in Ammerzoden van zaterdag 23 april kunt u in onderstaande link de bijgewerkte
promotieklasse tussenstand seizoen 2010-2011 vinden.

Brabants kampioenschap Ammerzoden.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Opgave barbecue en clubcross

De vakantie is al weer bijna aangebroken, op de valreep hierbij nog de uitnodiging voor de barbecue van 23 augustus. We willen er een gezellige middag/avond van maken voor iedereen, rijders, ouders/verzorgers, broer(tje)s en zus(jes). Read more...

Nieuws

Uitnodiging Lichtwedstrijd Schoonebeek

lichtwedstrijd-2016 uitnodiging-lichtwedstrijd-2016

Nieuws

(Nieuw) Clubshirt

Hallo allemaal, Voor diegene die allemaal een nieuw clubshirt (wedstrijdshirt) nodig zijn of willen hebben kunnen deze tijdens de algemene ledenvergadering bestellen. Ben je nieuw en weet je nog niet welke maat je nodig hebt Read more...