Politie gaat overtreders bekeuren

De gemeente Hellendoorn heeft de toestemming om te mogen parkeren op het grasveld naast de fietscrossbaan tijdens de trainingen ingetrokken. Indien er wel op het grasveld wordt geparkeerd dan kan dat een bekeuring opleveren, de gemeente gaat controleren.

Deze week werden we verrast door het bericht dat de gemeente de toestemming om te parkeren op het grasveld (gemeente plantsoen) naast de fietscrossbaan heeft ingetrokken. Deze toestemming werd eerder verleend omdat parkeren op ons eigen terrein niet meer mogelijk is door de geconstateerde asbestverontreiniging.

De reden van deze plotselinge eenzijdige opzegging is ons niet duidelijk, de komende periode zullen wij met de gemeente in overleg gaan en aangeven dat wij het een onacceptabel besluit vinden.

 

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Wethouder opent Twents Kampioenschap

Het Twents Kampioenschap fietscross 2010 op 25 september wordt geopend door wethouder  Beintema van de gemeente Hellendoorn. Het bestuur van Fietscross vereniging de Lochsprinters heeft wethouder Jelle Beintema bereid gevonden om het Twents Kampioenschap fietscross Read more...