De een na laatste wedstrijd van deze serie werd verreden in Ommen. Voor de eerste keer in deze serie liet het  weer ons enigszins in de steek, gelukkig bleef het wel zo goed als droog alleen stond er een keiharde wind waar de rijders veel last van ondervonden. Aan het starthek ging het al een aantal keren mis en ook tijdens de wedstrijd waren er flink wat onverklaarbare valpartijen.

Gelukkig ging het bij de meesten wel goed want als we kijken bij de finales van de jongens 4/5 jaar (Niek Borkent), jongens 6 (Coen Veerkamp), jongens 7 jaar (Damian Kragt) , jongens van 8 jaar  ( Luke Kuipers) en jongens 9 jaar (Kevin Koster) kwam bij al deze groepen een Lochsprinters als eerste over de finish.

Ook Tom Mars wist zich met zijn Cruiser naar de overwinning te fietsen, net als Kim Brinkman bij de meiden op de cruiser.

Bij de jongens van 10 jaar was het een spannende strijd maar Thijs Laarman pakte net niet de overwinning deze keer maar wist nog wel clubgenootje Rick Kevelham achter zich te houden.

Een grote groep Lochsprinters wisten zich te kwalificeren voor de finale bij de jongens van 14 jaar,  Jeroen Lusseveld, Ruben Mars, Lars Lubbers en Melcon Middelkamp mochten plaats nemen aan het starthek zij eindigden als 2e, 3e ,4e en 5e.  Verder deze dag geen eerste plaatsen , maar wel sprokkelden men weer puntjes bij elkaar voor de eindwedstrijd.

Volgende week zaterdag vertrekken de Lochsprinters naar Nunspeet om daar te proberen de Nederlands club kampioen van Nederland te worden. Nu maar hopen dat er daar net zoveel eerste plaatsen worden behaald in de finales als deze wedstrijd.

Uitslag open klasse:

Cruisers Afinale:              Hendrikjan Posthuma                   2e plaats

Jongens 8/9:                     Kevin Koster                                 1e plaats

Jongens 8/9                       Luke Kuipers                               2e plaats

Jongens 10/11                  Thijs Laarman                              1e plaats

Jongens 12/13                  Teun Scholman                             4e plaats

Jongens 14-15                  Luuk Scholman                              3e plaats

Jongens 14/15                  Jeroen Lusseveld                           4e plaats

 

Categories: Wedstrijdverslagen

Related Posts

Nieuws

Verslag Overijssels kampioenschap Haaksbergen

Overijssels kampioenschap fietscross in Hoaksebargen (Haaksbergen) Zaterdag  vertrokken de Lochsprinters met 40 rijders richting Haaksbergen voor het Overijssels kampioenschap fietscross.  Rond de baan werd aandacht gevraagd door de stichting  STOP HERSENTUMOREN.nl  , verschillende rijders fietsten Read more...

Wedstrijdverslagen

Verslag regio 1A Raalte

12 podiumplaatsen op 1e regiowedstrijd.   Zaterdag zijn de Lochsprinters weer begonnen aan de eerste regiowedstrijd in Raalte. Met 68 deelnemers  waren we meteen weer de grootste vereniging uit de regio waar in totaal 280 Read more...

Nieuws

Bjorn Hoogland begint seizoen zeer goed..

Na een lange winterperiode was in Nijkerk dan weer de eerste confrontatie,  tussen de nationale rijders en mocht er gestreden worden om de trui met titel kampioenschap midden Nederland. Het peloton van de Lochsprinters vertrok Read more...