Op 3 oktober organiseert fietscrossvereniging  Lochsprinters  voor alle leerlingen van de scholen ’t Heem, De Wingerd, Prins Claus en Prinses Margriet een fietscross clinic. De clinic wordt van 18:30 tot 20:00 uur gegeven op de fietscrossbaan van FCV Lochsprinters aan de Beethovenlaan.

De clinic wordt georganiseerd in het kader van Buurt en Onderwijs en Sport. In samenwerken met de gemeente, sportverenigingen, buurtwerk en onderwijs is al op diverse manieren invulling gegeven aan het project “BOSaanZ Groot Lochter”

Nu is het de beurt aan FCV de Lochsprinters om ook een bijdrage te leveren, wij doen dit door de organisatie van een clinic.

Leerlingen van de basisscholen kunnen op een gezellige, leerzame en sportieve manier kennismaken met fietscross. Voor de activiteiten zie de andere kant van de flyer.

  • Maak kennis met Europees- en Wereldkampioen Jeffrey Hoogland en hoor hoe hij is begonnen en de top heeft bereikt!
  • Zie demonstraties van Jeff rey Hoogland, het VRM BMX Team en andere toppers van onze vereniging!
  • Leer starten met een professioneel starthek en leer over de techniek van BMX!
  • Rijd een rondje over de baan op een echte wedstrijdfiets!

Opgave kan uitsluitend via school: uiterlijk 28 september.

De avond wordt verzorgd door de meeste ervaren leden en trainers van onze vereniging. Uiteraard is er volop zorg voor de veiligheid, EHBO is aanwezig evenals voorzieningen zoals helmen etc.

In de pauze is er drinken en een versnapering. Na afloop krijgt iedere deelnemer een certificaat van deelname.

Ouders/verzorgers kunnen gezellig meekomen voor hen is er koffie en thee.

Meenemen

Neem je eigen fiets mee, zorg voor een lange broek en een shirt met lange mouwen (veiligheid) en vooral voor goede zin en veel enthousiasme.

Geef je op en tot 3 oktober om 18:30 uur op de fietscrossbaan.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Opgavelijst Regio 4a Nijverdal

Opgavelijst: Regio 4a Nijverdal

Nieuws

Sem en Tom van Heun oliebollenkampioen 2012

Sem en Tom van Heun oliebollen kampioen bij de Lochsprinters. Ook dit jaar hadden de Lochsprinters weer een oliebollen en appelbeignets actie. De opbrengst van deze actie is bestemd voor het uitbreiden van de trainingsfaciliteiten. Read more...

Nieuws

Info en opgavelijst District 1B Dedemsvaart

District wedstrijden Zaterdag 30 aug. is de eerste district wedstrijd in de serie B  in Dedemsvaart. Iedere rijder die min.4 wedstrijden van deze serie gaat rijden krijgt bij de laatste wedstrijd in Schoonebeek een beker. Read more...