De tweede dag van de scholencross was net zo’n succes als de eerste dag vorige week. Alle rijders gingen naar huis met een mooi aandenken. Basisschool De Veenbrug uit Daarlerveen ging als kampioen met de wisselbeker naar huis.

Om klokslag zes uur begon de training, bijna 150 enthousiaste rijders stonden ongeduldig in het parc ferme. Na enkele trainingsrondjes werd er gestart met het starthek. Na het voorbeeld van enkele toprijders van De Lochsprinters was het tijd voor de echte wedstrijd.

Op basis van de prestaties van de vorige week werd er in twee manches gestreden om de titel. Per groep waren er uiteindelijk bekers voor de beste drie rijders, hierbij waren er bekers voor de leerlingen en apart voor de rijders van De Lochsprinters.

De volgende rijders zijn de kampioenen per groep: groep 1. Nathan Staman, groep 2. Sem Ronhaar, groep 3. Brian Hoogenkamp, groep 4. Joell van Goor, groep 5. Bryan Pannen, groep 6. Daniel Krieger, groep 7. Danny Schuurman, groep 8, Mathijs Scholten.

Bij de scholen is De Veenbrug nummer 1 geworden en ze gaan dan ook met de wisselbeker naar huis. Op de tweede plaats eindigde De Peppel en op de derde plaats de  prinses  Margriet.

Bij de rijders van De Lochsprinters waren de volgende kampioenen per groep: groep 1. Kyano van Vlimmerenen, groep 2. Milan Alferink, groep 3. Coen Veerkamp, groep 4. Bryan van de Stelt, groep 5. Kevin Koster, groep 6. Derk ten Cate, groep 7. Rick Kevelman. groep 8. Tom van Heun.

 

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

De Rietslenke Schoolcrosskampioen 2013

De Rietslenke  schoolcross kampioen 2013. Na 5 manches fietsen zijn de leerlingen van de Rietslenke er opnieuw met de hoofdprijs vandoor gegaan. Was het vorig jaar nog spannend wie de titel zou winnen , dit Read more...

Nieuws

Wintertraining 2013-2014

Beste leden, ouders/verzorgers, Even als vorig jaar trainen we tijdens de wintermaanden gezien geringe animo op 1 dag. Deze periode loopt van woensdag 13 november tot en met woensdag 26 februari 2014. Er zal worden Read more...

Foto's

Foto’s Jubileum wedstrijd

Deel 1:https://picasaweb.google.com/110065740991260992006/JubileumWedstrijdDeel1?authuser=0&feat=directlink Deel 2: https://picasaweb.google.com/110065740991260992006/JubileumWedstrijdDeel2?authuser=0&feat=directlink