De tweede dag van de scholencross was net zo’n succes als de eerste dag vorige week. Alle rijders gingen naar huis met een mooi aandenken. Basisschool De Veenbrug uit Daarlerveen ging als kampioen met de wisselbeker naar huis.

Om klokslag zes uur begon de training, bijna 150 enthousiaste rijders stonden ongeduldig in het parc ferme. Na enkele trainingsrondjes werd er gestart met het starthek. Na het voorbeeld van enkele toprijders van De Lochsprinters was het tijd voor de echte wedstrijd.

Op basis van de prestaties van de vorige week werd er in twee manches gestreden om de titel. Per groep waren er uiteindelijk bekers voor de beste drie rijders, hierbij waren er bekers voor de leerlingen en apart voor de rijders van De Lochsprinters.

De volgende rijders zijn de kampioenen per groep: groep 1. Nathan Staman, groep 2. Sem Ronhaar, groep 3. Brian Hoogenkamp, groep 4. Joell van Goor, groep 5. Bryan Pannen, groep 6. Daniel Krieger, groep 7. Danny Schuurman, groep 8, Mathijs Scholten.

Bij de scholen is De Veenbrug nummer 1 geworden en ze gaan dan ook met de wisselbeker naar huis. Op de tweede plaats eindigde De Peppel en op de derde plaats de  prinses  Margriet.

Bij de rijders van De Lochsprinters waren de volgende kampioenen per groep: groep 1. Kyano van Vlimmerenen, groep 2. Milan Alferink, groep 3. Coen Veerkamp, groep 4. Bryan van de Stelt, groep 5. Kevin Koster, groep 6. Derk ten Cate, groep 7. Rick Kevelman. groep 8. Tom van Heun.

 

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Indoor BMX-ATB Track

Beste fietscrossvereniging, Het zijn niet langer plannen, het is nu een feit: we hebben de deuren geopend van onze indoor BMX-ATB track in Apeldoorn en iedereen is welkom! Langs deze weg willen we heel graag Read more...