Meer dan een jaar na de eerste aankondiging van de gemeente start op 5 december de asbestsanering van een naast onze crossbaan gelegen deel van het terrein. De langste tijd van de gedeeltelijke afsluiting van ons terrein en de daarmee gepaard gaande overlast lijkt hiermee voorbij.

De komende weken gaat aannemer Ballast Nedam aan het werk met het rooien van bomen en struiken, verwijderen van vervuilde grond en vervolgens de aanleg van een nieuwe toegangsweg en parkeerplaats. De werkzaamheden zullen vier tot zes weken duren.

We krijgen dus een nieuwe toegangsweg en hoeven als alles klaar is niet meer over het fietspad naar de baan te rijden. Hiermee kunnen we makkelijker bij de baan komen en is ook de overlast voor de fietsers en bewoners in de wijk minder groot.

Na dat de werkzaamheden door de aannemer zij uitgevoerd kunnen we als vereniging aan de slag met het verbeteren van onze baan. Doordat we een jaar lang niets konden doen is dat hard nodig. We willen deze gelegenheid meteen aangrijpen voor een grote renovatie waarbij we de baan aanpassen en tevens voorzien van een nieuwe toplaag zoals deze bij veel andere crossbanen al is aangelegd.

Nu maar hopen dat we de komende weken goed weer hebben en dat de werkzaamheden daardoor voorspoedig kunnen verlopen.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Donderdagtraining

Beste fietscrossliefhebbers, A.s. donderdag (15 maart) gaat de donderdagtraining weer van start (als de omstandigheden het toelaten). Van 19.15 tot 20.15 is er vrije training voor alle leden, en zal worden verzorgd door Hans Laarman Read more...

Nieuws

Opgavelijst en uitnodiging NK Nijverdal

Opgavelijst zaterdag: NK zaterdag Opgavelijst maandag: NK maandag Uitnodiging: Uitnodiging NK NFF 2014

Nieuws

Thomas Bergboer oliebollenkampioen bij de Lochsprinters

Ook dit jaar hebben bijna “alle” leden van de Lochsprinters hun best gedaan om zoveel mogelijk oliebollen te verkopen. De 3 beste verkopers kregen uit handen van de voorzitter een oorkonde en een tegoedbon voor Read more...