Meer dan een jaar na de eerste aankondiging van de gemeente start op 5 december de asbestsanering van een naast onze crossbaan gelegen deel van het terrein. De langste tijd van de gedeeltelijke afsluiting van ons terrein en de daarmee gepaard gaande overlast lijkt hiermee voorbij.

De komende weken gaat aannemer Ballast Nedam aan het werk met het rooien van bomen en struiken, verwijderen van vervuilde grond en vervolgens de aanleg van een nieuwe toegangsweg en parkeerplaats. De werkzaamheden zullen vier tot zes weken duren.

We krijgen dus een nieuwe toegangsweg en hoeven als alles klaar is niet meer over het fietspad naar de baan te rijden. Hiermee kunnen we makkelijker bij de baan komen en is ook de overlast voor de fietsers en bewoners in de wijk minder groot.

Na dat de werkzaamheden door de aannemer zij uitgevoerd kunnen we als vereniging aan de slag met het verbeteren van onze baan. Doordat we een jaar lang niets konden doen is dat hard nodig. We willen deze gelegenheid meteen aangrijpen voor een grote renovatie waarbij we de baan aanpassen en tevens voorzien van een nieuwe toplaag zoals deze bij veel andere crossbanen al is aangelegd.

Nu maar hopen dat we de komende weken goed weer hebben en dat de werkzaamheden daardoor voorspoedig kunnen verlopen.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Opgavelijst en mededeling regio 5a Hengelo

Opgavelijst:  Regio 5a Hengelo Na de prijsuitreiking willen we alle regio kampioenen even op de foto zetten, graag verzamelen bij onze  clubfotograaf .

Nieuws

GEEN TRAINING DONDERDAG 24-12-2015 EN DONDERDAG 31-12-2015

Hallo, Op donderdag 24 December 2015 gaat de training niet door i.v.m. kerstavond. Ook de training op donderdag 31 December 2015 gaat niet door, dit i.v.m. oudjaarsdag.   Namens alle trainers wensen we jullie fijne Read more...

Nieuws

CLINIC BOSaanZ groot succes

Maandagavond  3 oktober, net voor halfzeven,  was even een spannend moment voor de mensen van FCV de Lochsprinters. Komen er wel kinderen van de buurtscholen naar de clinic in het kader van BOSaanZ. Gelukkig kwam Read more...