Zoals in het vorige bericht al aangegeven wordt in de komende weken de asbestvervuiling naast onze crossbaan aangepakt. Tijdens de eerste grondwerkzaamheden is het niet mogelijk om vlak naast de werkzaamheden te sporten.

In de eerste week van de saneringswerkzaamheden wordt van het gedeelte met de asbesthoudende grond alle begroeiing weggehaald en daarna wordt dit gebied afgedekt met geo-textiel en een laag schone grond. Ondanks alle veiligheidsmaatregelen tijdens deze werkzaamheden is het risico aanwezig dat asbest deeltjes verwaaien. Omdat we als vereniging geen enkel risico willen lopen ten opzichte van onze leden en medewerkers hebben we, in overleg met de gemeente, besloten om niet te trainen tijdens de eerste werkzaamheden. We verwachten dat na 9 december de risicovolle  werkzaamheden klaar zijn, mocht dat niet het geval zijn dan zullen we dat middels het stoplicht op de site aangeven.

Het bestuur

 

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Vrije training voor KNWU leden in Haaksbergen op 4 mei

Op zondag 4 mei kunnen KNWU leden gratis trainen in Haaksbergen, zie onderstaande flyer!

Nieuws

Tussenstand scholencross

Scholencross tussenstand. De jury heeft alle uitslagen verwerkt en dit is het resultaat na de eerste dag scholencross;. Op de eerste plaats : schaapskooi 18 fontein 19 rietslenke 20 bongerd 25 marijke 25 peppel 28 Read more...

Nieuws

Algemeen regionale afspraken, district Oost ( NFF )

Hallo rijders, ouders/verzorgers en crossliefhebbers,   In de bijlage het wedstrijdreglement van District Oost en gedragscodes Lees alles even goed door zodat je up to date op de wedstrijd kan verschijnen. District regels: District regels 2015 (03-03-2015)-1 Read more...