Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

uitslag Willem Baan bokaal 2017

Tijdens de jaarlijkse bowlingmiddag (die overigens weer uitermate gezellig was) is ook de Rieks Dubbink beker en de Willem Baan bokaal weer uitgereikt. De Rieks Dubbink aanmoedigingsprijs is dit jaar gewonnen door Emiel Ravenshorst. De Read more...

Nieuws

Clinic FCC de Wheely’s

FCC The Wheely’s heeft zijn baan geheel vernieuwd en geeft op zaterdag 2 november een clinic. Zie bijbehorende PDF voor meer info: Info BMX clinic The Wheely’s

Nieuws

Trainingindeling en definitieve deelnemerslijst NKC Luyksgestel

Tijden van de trainingsblokken: nkc trainings blokken indeling Definitieve lijst Lochsprinters: Nederlands Kampioenschap Clubs Kijk op de lijst met welk nummerbord je bent ingeschreven, deze moet ook op je fiets gemonteerd zijn.