Tijdens de ledenvergadering donderdag 16 februari is het nieuwe systeem voor inschrijven geïntroduceerd. De bedoeling is dat alle leden hiervan gebruik gaan maken om zich aan te melden voor NFF wedstrijden.

De komende week ontvangt elk lid een email met daarin een gebruikersnaam en wachtwoord. Op dat moment kun je inloggen door op de knop Inschrijven op de website te klikken of via lochsprinters.nl/login

Het systeem spreekt voor zichzelf maar we hebben toch een gedetailleerde handleiding opgesteld, kijk op http://lochsprinters.nl/handleiding-online-inschrijven/

We raden aan dat iedereen in ieder geval even de algemene opmerkingen leest. Verder kunnen vragen naar help@lochsprinters.nl worden gestuurd.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Clubfoto a.s. zaterdag!

Aanstaande zaterdag gaan we na de training (ca 10.00 uur)  van de districtwedstrijd de clubfoto maken. Iedereen dan in clubshirt verzamelen in het parc ferme. Als je zaterdag niet mee fietst ben je uiteraard wel Read more...

Nieuws

Inschrijving InterclubKampioenschap

Beste deelnemers, Hierbij een lijst met alle inschrijvingen.(zie bijlage) Kijk dus goed of je op de lijst staat zodat eventuele fouten vermeden kunnen worden. Inschrijflijst: inschrijflijst Uitnodiging en info: het-is-weer-zover-het-interclub-kampioenschap-2016-1 Groeten, Sander Bos  

Nieuws

Verslag regio 2B Raalte

Lochsprinters scoren goed bij 2e regio wedstrijd. Zaterdag stond de 2e regio wedstrijd op de kalender in Raalte waar de Lochsprinters weer in grote getale aanwezig waren. De rijders die voor het eerst in Raalte Read more...