Tijdens de ledenvergadering donderdag 16 februari is het nieuwe systeem voor inschrijven geïntroduceerd. De bedoeling is dat alle leden hiervan gebruik gaan maken om zich aan te melden voor NFF wedstrijden.

De komende week ontvangt elk lid een email met daarin een gebruikersnaam en wachtwoord. Op dat moment kun je inloggen door op de knop Inschrijven op de website te klikken of via lochsprinters.nl/login

Het systeem spreekt voor zichzelf maar we hebben toch een gedetailleerde handleiding opgesteld, kijk op http://lochsprinters.nl/handleiding-online-inschrijven/

We raden aan dat iedereen in ieder geval even de algemene opmerkingen leest. Verder kunnen vragen naar help@lochsprinters.nl worden gestuurd.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Wielertrainer 2 cursus

Aankomende week zal de inschrijving open gaan voor de WT2 (BMX) cursus, informatie en hoe aan te melden zal dan uiteraard op de site van de KNWU te vinden zijn. Deze zal in april starten  Read more...

Nieuws

Verslag Drents kampioenschap

Verslag Drents kampioenschap 6 april 2013   Met 36 rijders heeft de Lochsprinters deelgenomen aan het Drents kampioenschap afgelopen zaterdag. Van de 36 rijders namen 5 jongens deel aan de promotieklasse. Het was een zonnige Read more...

Nieuws

Uitslag Willem Baan Bokaal 2010

Hierbij de uitslag van de Willem Baan Bokaal 2010. Deze is vanmidag uitgereikt tijdens de jaarlijkse bowlingmiddag. De Rieks Dubbink doorzetters bokaal is dit jaar uitgereikt aan Tom Mars. Willem Baan Bokaal 2010.