Tijdens de ledenvergadering afgelopen donderdag heeft Albert Lusseveld een jaaroverzicht van 2011 laten zien. Een leuke manier om terug te blikken op het fietscrossjaar dat we als vereniging hebben gehad.

Voor de leden die niet op de ledenvergadering waren of voor de liefhebbers is hier het jaaroverzicht te downloaden: Jaaroverzicht 2011

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Inleveren oliebollen/appelbeignets lijsten.

INLEVEREN: De bestellijsten inleveren bij Rieks Dubbink, bij voorkeur het bestand via de mail naar rieksdubbink@hotmail.com en anders in de brievenbus(Grotestraat 181 Nijverdal). Inleveren voor donderdag 22 december en voor bedrijven uiterlijk donderdag 15 december. Read more...

Nieuws

Verslag en foto’s BMX clinic Dave van Gemert.

Verslag: Verslag Clinic 25-10-2015

Nieuws

Verslag AK 8 Doetinchem

  De laatste wedstrijd van het afdelingskampioenschap Noord – Oost vond plaats in Doetinchem. De vooruitzichten voor het weer waren niet zo goed, maar toch vertrokken er 7  Lochsprinters naar het Gelderse Doetinchem. Onderweg regende Read more...