Tijdens de ledenvergadering afgelopen donderdag heeft Albert Lusseveld een jaaroverzicht van 2011 laten zien. Een leuke manier om terug te blikken op het fietscrossjaar dat we als vereniging hebben gehad.

Voor de leden die niet op de ledenvergadering waren of voor de liefhebbers is hier het jaaroverzicht te downloaden: Jaaroverzicht 2011

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Geen training op Hemelvaartsdag

Donderdag 29 mei is er geen training in verband met Hemelvaartsdag. Voor groep 1 is er de mogelijkheid om mee te trainen op woensdag van 18:30 tot 19:30 uur.

Nieuws

Donderdagtraining

Beste fietscrossliefhebbers, A.s. donderdag (15 maart) gaat de donderdagtraining weer van start (als de omstandigheden het toelaten). Van 19.15 tot 20.15 is er vrije training voor alle leden, en zal worden verzorgd door Hans Laarman Read more...