Tijdens de ledenvergadering afgelopen donderdag heeft Albert Lusseveld een jaaroverzicht van 2011 laten zien. Een leuke manier om terug te blikken op het fietscrossjaar dat we als vereniging hebben gehad.

Voor de leden die niet op de ledenvergadering waren of voor de liefhebbers is hier het jaaroverzicht te downloaden: Jaaroverzicht 2011

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Aanmelden en info voor het NCK in Nuland

Hallo rijders/ouders, Ook dit jaar gaan we als vereniging weer mee doen aan het Nederlands Club Kampioenschap in Nuland op 21 juni. Meld je nog snel aan om aan dit mooie evenement mee te mogen Read more...

Nieuws

Gezocht: Rijder/trainer (Maatschappelijke stage uren vanuit school nuttig besteden!?)

Beste (oudere) rijders van de Lochsprinters, Voor de maandagavond het eerste uur zijn wij nog op zoek naar een oudere rijder die als voorbeeld rijder kan fungeren tijdens de training van groep 2. Lijkt jou Read more...

Nieuws

Opgavelijst District 4B Ommen

Opgavelijst: Opgavelijst District 4B Ommen enkele foto’s van de vernieuwde crossbaan: