Helaas, de jaarlijkse openingswedstrijd die dit jaar gepland stond op 24 maart gaat niet door. Het bestuur heeft deze keuze gemaakt omdat de baan waarschijnlijk niet op tijd klaar is.

We hebben afgelopen winter de complete baan veranderd, daarbij is veel werk verricht en hanteerden we een strakke planning. Helaas valt het weer en de vorst niet te plannen, en hebben we dus wat vertraging opgelopen.

We hopen natuurlijk volgend jaar wel weer de openingswedstrijd te organiseren, en hopen dat we dan weer veel deelname mogen ontvangen.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Openings wedstrijd gaat NIET door, wel gaan we de clubshirts uirreiken.

Openings wedstrijd gaat NIET door. Helaas, door de vorst en sneeuw van afgelopen dagen is de toplaag niet hard en kan de openings wedstrijd niet doorgaan. Wel gaan we de nieuwe clubshirts uitreiken en een Read more...

Nieuws

Opgavelijst Regio wedstrijd Dedemsvaart 16-06

Regio 2a Dedemsvaart rijders nr. Naam: Licentie nr. Klasse 901 manuwarnet 3302 J 903 castijhuis 4723 J 904 suzannereimink 438 D 905 gijskevelham 4631 J 907 iloyhogenkamp 5247 J 909 jordyteravest 5249 J 910 deankleenscholten Read more...

Nieuws

Foto’s en tussenstand Scholencross dag 1

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/8wMDmSnkxZfuiO5m2 Tussenstand: