Zaterdag werd in Raalte de startrace verreden van regio Oost van de Nederlandse Fietscross Federatie. 93 rijders hadden zich ingeschreven van de verenigingen Haaksbergen, Hengelo, Raalte en Nijverdal.

Deze race is een opwarmer voor de regio wedstrijden die op zaterdag 12 mei gaan beginnen. De Lochsprinters hadden zich met 32 rijders aangemeld voor de wedstrijd, voor enkele rijders de eerste wedstrijd uit hun carrière .

Op de crossbaan in Raalte moest eerst een flinke startbult van 4 meter hoog beklommen worden en dan met grote snelheid naar beneden om dan de lange baan met vele bulten zo snel mogelijk af te leggen.

Na 3 manches , ¼ en  ½ finale konden de rijders zich opmaken voor de finale waar de volgende resultaten zijn behaald :

Jongens tot 6 jaar : 1e Dean Kleen Scholten.
Jongens 6/7 meisjes 7/8: 1e Emiel Ravenshorst , 3e Jordy ter Avest, 5e Niek Borkent,   6e Sem van Heun en Thico Sasbrink 1e B finale.
Jongens 8/9 meisjes 9/10 : 6e Gijs Kevelham en Michel Hesselink 1e B finale.
Jongens 10/11 meisjes 11/12 :1e Rick Kevelham en 4e Kevin Koster.
Jongens 12/13 meisjes 13/14 : 3e Kevin Kragt en  Tom van Heun 1e B finale.
Jongens 14/15: 2e Teun Scholman en 3e Jeroen Lusseveld.
Jongens 16 + : 2e Luuk Scholman.

Bekijk hier de complete uitslagenlijst van deze wedstrijddag (.pdf-bestand)

Related Posts

Nieuws

Thijs Laarman krijgt loon na werken

Al vroeg in de ochtend vetrokken de Lochsprinters richting het Brabantse Ammerzoden, daar waar eenmaal aangekomen de zon al scheen. Het beloofde een warme dag te worden met een sterk deelnemersveld. Na de trainingen van Read more...

Nieuws

Opgavelijst District 2B Hengelo

Opgavelijst: District 2B Hengelo

Nieuws

Uitslagen en foto’s District A1

Uitslagen: Finale District A1 Clubuits District A1 uitslag openklasse A1 Foto’s: Verslag door:        District A1 schoonebeek