Zaterdag werd in Raalte de startrace verreden van regio Oost van de Nederlandse Fietscross Federatie. 93 rijders hadden zich ingeschreven van de verenigingen Haaksbergen, Hengelo, Raalte en Nijverdal.

Deze race is een opwarmer voor de regio wedstrijden die op zaterdag 12 mei gaan beginnen. De Lochsprinters hadden zich met 32 rijders aangemeld voor de wedstrijd, voor enkele rijders de eerste wedstrijd uit hun carrière .

Op de crossbaan in Raalte moest eerst een flinke startbult van 4 meter hoog beklommen worden en dan met grote snelheid naar beneden om dan de lange baan met vele bulten zo snel mogelijk af te leggen.

Na 3 manches , ¼ en  ½ finale konden de rijders zich opmaken voor de finale waar de volgende resultaten zijn behaald :

Jongens tot 6 jaar : 1e Dean Kleen Scholten.
Jongens 6/7 meisjes 7/8: 1e Emiel Ravenshorst , 3e Jordy ter Avest, 5e Niek Borkent,   6e Sem van Heun en Thico Sasbrink 1e B finale.
Jongens 8/9 meisjes 9/10 : 6e Gijs Kevelham en Michel Hesselink 1e B finale.
Jongens 10/11 meisjes 11/12 :1e Rick Kevelham en 4e Kevin Koster.
Jongens 12/13 meisjes 13/14 : 3e Kevin Kragt en  Tom van Heun 1e B finale.
Jongens 14/15: 2e Teun Scholman en 3e Jeroen Lusseveld.
Jongens 16 + : 2e Luuk Scholman.

Bekijk hier de complete uitslagenlijst van deze wedstrijddag (.pdf-bestand)

Related Posts

Nieuws

Kamperen tijdens het NK 2015 in Geldermalsen

Hallo ouders en leden, we zijn langzaam alweer aan het kijken naar de kalender van het nieuwe seizoen. Daarop zien we dat het NK NFF in Geldermalsen wordt georganiseerd. Nu al een behoorlijk aantal jaar Read more...

Nieuws

Nieuwe promotieklasse tussenstand.

Na het Brabants Kampioenschap in Ammerzoden van zaterdag 23 april kunt u in onderstaande link de bijgewerkte promotieklasse tussenstand seizoen 2010-2011 vinden. Brabants kampioenschap Ammerzoden.

Nieuws

Uitslag enduro Raalte.

De eerste wedstrijd van het seizoen 2011 zit er al weer op. Gisteren werd de NFF enduro wedstrijd in Raalte gehouden, in de onderstaande bijlage staan de uitslagen vermeld per leeftijdscategorie. uitslag_enduro_2011