https://skydrive.live.com/?cid=5B61EFC4ACA90583&id=5B61EFC4ACA90583%21865&sc=photos

Categories: Foto'sNieuws

Related Posts

Nieuws

Verslag en foto’s Openingswedstrijd

Verslag: Karin Sasbrink.  27 podiumplaatsen voor de Lochsprinters   Foto’s Albert:   Foto’s Christiaan:   Foto’s Lisa:  

Nieuws

Laatste nieuws Twents Kampioenschap

Nog één nacht slapen en het Twents Kampioenschap gaat van start. We zijn er klaar voor en we kijken uit naar een sportieve wedstrijd. In de voorinschrijving zijn er 430 aanmeldingen,  zoals jullie weten zal Read more...

Nieuws

Verslag Gelders kampioenschap

Joppe Konijnenbelt Gelders kampioen fietscross. Vandaag hadden de Lochsprinters de laatste nationale wedstrijd van dit jaar, hiervoor moesten ze naar Kootwijkerbroek voor het Gelders Kampioenschap. De Flying Bikes had de crossbaan ingrijpend gewijzigd, doordat de Read more...