Beste allen,

Het gras op onze nieuwe parkeerplaats is inmiddels wel zo ver, dat we deze in gebruik kunnen nemen.

Parkeer dus vanaf nu op de nieuwe parkeerplaats, en niet meer op het grasveld waar we tot nu toe parkeerden.

 

Met sportieve groet,
het Bestuur F.C.V. de Lochsprinters

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Aanmelden voor NL doet

Hallo leden/ouders, We hebben ons als vereniging aangemeld voor NL doet. Dit is op vrijdag 20 maart 2015, we zijn nu nog opzoek naar vrijwilligers die deze dag willen helpen met verschillende werkzaamheden. Het aanmeden Read more...

Nieuws

Wielertrainer 2 cursus

Aankomende week zal de inschrijving open gaan voor de WT2 (BMX) cursus, informatie en hoe aan te melden zal dan uiteraard op de site van de KNWU te vinden zijn. Deze zal in april starten  Read more...

Nieuws

vrijwilligersavond

Beste vrijwilligers, Denken jullie nog aan de opgave voor de vrijwilligersavond van 11 november a.s. Opgeven kan deze week nog via secretaris@lochsprinters.nl Het belooft een gezellig avond te worden! Tot dan!