10 keer goud voor de Lochsprinters in Hengelo.

 

Vanuit een zonnig maar winderig Nijverdal, zijn 55 rijders van de Lochsprinters vertrokken naar het eveneens zonnig maar winderig Hengelo.

Totaal waren er 38 manches op deze langste baan van de regio.

De vrijwilligers van Het Twentse Ros hebben veel vrije tijd gestoken in het onderhoud van de baan en het lag er dan ook goed bij.

Alleen moest er af en toe gesproeid worden, omdat het hier en daar een beetje zacht was door de nieuwe gravel.

Mede daardoor zijn er een paar schuif en val partijen geweest, maar ook omdat er nog gestreden moest worden voor het puntentotaal.

Een paar rijders die in het heetst van de strijd daardoor vielen, waren onder andere,

Luke Kuipers, Cas Tijhuis, Manu Warnet, Rinke Tempert, Sem van Heun, Thico Sasbrink, Renee Planting en zo nog meer van andere verenigingen. Gelukkig bleef de schade beperkt.

Of het ook nog van invloed is op het puntentotaal, zien we 7 Juli op de laatste afsluitende regio wedstrijd op onze thuisbaan aan de Beethovenlaan in  Nijverdal.

Hopelijk kunnen de rijders met een blessure toch deelnemen aan hun laatste regiowedstrijd in Nijverdal. En wij wensen hun dan ook een spoedig herstel!!!!!!!!

 

De rijders op het podium vandaag zijn:

3e plek voor:

Rinke Tempert

Wout Veerkamp

Niek Borkent

Renee Planting

Rick Kevelham

 

2e plek voor:

Kevin Koster

Erik Achterkamp

Thico Sasbrink

Thijs Laarman

Cas Tijhuis

 

1e plek voor:

Emiel Ravenshorst

Kyano van Vlimmeren

Jochem Spoolder

Kevin Kragt

Roy Brinkman

Luuk Scholman

 

Ook werd er zoals gewoonlijk een open klasse gereden voor de rijders die nog niet moe genoeg waren. Er waren 13 manches.

Ook hier waren er rijders van de Lochsprinters te vinden op het podium:

 

1e plek voor: Kyano van Vlimmeren, Emiel Ravenshorst, Erik Achterkamp en Kevin Kragt.

2e plek voor: Luke Kuipers, Jeroen Lusseveld en Rinke tempert.

 

(verslag: Hetty)

 

Related Posts

Nieuws

Bowlingmiddag 2018

*** LET OP: NIEUWE DATUM *** Er is een nieuwe datum gepland voor de bowlingmiddag ivm het examen van de trainers en EHBO cursisten.     De bowlingmiddag is op zaterdag 24 februari 2018 van Read more...

Nieuws

Deelnemerslijst en info District 1B Ommen

 Deelnemers District 1B Ommen: Inschrijflijst District 1B Ommen Vergeten op te geven? dan zaterdag voor 9.30 uur melden bij de clubvertegenwoordiger. District wedstrijden Zaterdag 29 augustus is de eerste district wedstrijd in de serie van 5 Read more...

Nieuws

BMX clinic Jay en Robin

Allen, Het is weer tijd voor een volgende clinic! Samen met nationaal teamrijder Jay Schippers hebben we een primeur! In de achtertuin van de familie Schippers ligt namelijk een volledige BMX baan van 330m inclusief Read more...