Op dinsdag 18 en 25 september is er weer de jaarlijkse scholencross. Wil je een keer fietsen op de crossbaan doe dan met jouw school mee aan de scholencross.

Doe met minimaal 5 medeleerlingen mee aan de scholencross en maak kans op het kampioenschap. Als school krijg je dan de wisselbeker welke je een jaar lang mag houden, is jullie school 3 jaar achter elkaar kampioen dan mag de school de wisselbeker houden.

De drie beste rijders uit elke groep krijgen een beker, dit geldt ook voor de drie beste Lochsprinters. Elke deelnemer krijgt een herinnering van deelname aan de wedstrijd.

Hierbij een aantal punten die voor deze dagen gelden:

  • deelname voor alle groepen
  • betaling gelijk bij inlevering inschrijfformulier
  • aanvang training vanaf 18.00 uur
  • aanvang wedstrijden vanaf 18.30 uur
  • Kosten per deelnemer: € 3,–
  • Deelnemers zijn verplicht een helm (evt. van de club), lange broek en shirt/trui met lange mouwen te dragen
  • Deelname aan deze wedstrijden is geheel voor eigen risico

Opgave is mogelijk met het inschrijfformulier. Klik hier voor het inschrijfformulier. De inschrijfformulieren kunnen tot 13 september a.s. bij onderstaand adres worden ingeleverd. Opgave per e-mail is ook mogelijk.

R. Dubbink     Grotestraat 181     7441 GR Nijverdal     rieksdubbink@hotmail.com

Ook kunnen de inschrijfformulieren tijdens onze trainingsavonden (Beethovenlaan 81) worden ingeleverd, op elke dinsdagavond van 18.30 – 20.30 uur of elke woensdagavond van 18.30 – 20.30 uur.

Wij hopen op een geweldige strijd en ook familie en leraren nodigen we hierbij uit een kijkje te komen nemen wanneer één van uw leerlingen de strijd aangaat.

Mede mogelijk gemaakt door:

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitnodiging startrace

Startwedstrijd – 24 aug. 2013 in Nijverdal !!! Al jarenlang worden de regiowedstrijden georganiseerd door twee regio’s samen. In ons geval dus de regio’s Noord-Oost en Oost. Ook dit jaar wordt er een wedstrijd gehouden Read more...

Nieuws

Supercross Papendal

7 & 8 mei vindt de UCI BMX Supercross World Cup plaats op Sportcentrum Papendal. Dit is de op één na laatste stop voor de Olympische Spelen, een belangrijk moment waar de rijders jullie support Read more...

Nieuws

Uitslagen regio 2B Raalte

Alle uitslagen van regio 2B in Raalte: finale regio 2b tussenstand regio 2b Uitslagen openklasse: finale open 2b tussenstand open cruisers 2b