Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

EHBO cursus

Allen, Arjan Klooster heeft met  Hetty Lusseveld overlegd dat, wanneer er genoeg mensen een cursus willen volgen, er een nieuwe opleiding tot EHBO-er gestart  kan worden speciaal voor de BMX. We hopen op veel aanmeldingen Read more...

Nieuws

NFF Nationale wedstrijden 2016

Nationale wedstrijden 2016 (mededeling van het NFF bestuur) De eerste wedstrijddatum in 2016 (voor nationale wedstrijden) is al 19 maart. In verband met diverse internationale wedstrijden en een paar TC’s hebben we het wedstrijdschema een Read more...

Nieuws

Informatie omtrent Thico Sasbrink

Beste allemaal, Voor de een nieuw, de ander heeft er misschien al het een en anders over gehoord. Als club kregen we afgelopen week schokkend nieuws omtrent Thico Sasbrink… Hier onder het verhaal van zijn Read more...