Categories: Foto'sNieuws

Related Posts

Nieuws

AK Nijverdal

Afgelopen zondag hebben we voor het eerst op onze baan een afdelings kampioenschap van de KNWU georganiseerd. Veel leden van ons hebben nog nooit meegedaan aan dit soort wedstrijden en een groot aantal wilden op Read more...

Nieuws

Uitslagen, verslag en foto’s District A4 Raalte

Finale District: District A4 versie B Clubuitslag District: clubuits District A4 versie B Tussenstand District: Tussenstand District A4 Raalte versie B Openklasse: Openklasse A4 Verslag: District 4A Raalte Foto’s, klik op het plaatje

Nieuws

Startrace Nijverdal.(+ finale uitslag)

Zaterdag 03 September vond de 2e strartrace plaats, na Hengelo was nu Nijverdal aan de beurt. De startrace staat vooral in het teken van kennismaking met een fietscrosswedstrijd voor de nieuwe rijders in de omgeving. Read more...