Beste ouders/verzorgers en fietscrossers,
Tijden de scholencross, welke verreden wordt op dinsdag 18 en dinsdag 25 september zal de training van groep 3 en 4 niet door kunnen gaan.

Als oplossing bieden wij het volgende;

Groep 3 zal meetrainen met groep 2 op de woensdagavond van 18.30 tot 19.30
Groep 4 zal meetrainen met groep 5 op de woensdagavond van 19.30 tot 20.30

Met sportieve groet,

Rinke Tempert
Trainingcoördinator F.C.V. de Lochsprinters

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Lochsprinters op zoek naar nieuwe voorzitter.

  Hallo leden/ouders Zaterdag heeft onze voorzitter Willien Eikenaar op de jaarlijkse bowling middag aangegeven dat ze door privé omstandigheden per direct stopt als voorzitter van de Lochsprinters. Nu zijn we als bestuur op zoek Read more...

Nieuws

Uitslagen na eerste regio wedstrijd in Raalte.

Via de onderstaande linken kunt u de de uitslagen vinden na de eerste verreden regio wedstrijd van 2011 in Raalte. Nieuw vanaf dit jaar is de regio-uitslag per vereniging. Wij zullen op onze website alleen Read more...

Nieuws

Verslag Brabants kampioenschap

Lochsprinters naar Berlicum voor Brabants kampioenschap. 14 rijders van de lochsprinter zijn op 4 mei vroeg uit de veren gekomen om in Berlicum het Branbants Kampioensschap te kunnen rijden. Het was voor de Branbantse club Read more...