Categories: Foto'sNieuws

Related Posts

Nieuws

Mededeling helmbandjes

> Hallo NFF rijders, > > In de bestuursvergadering van 6 mei j.l. is het onderwerp “helmbandjes”  wederom ter sprake gekomen. > HELMBANDJES  moeten vast zitten  als de rijder vanuit Parc-Ferme de startheuvel opgaat. > Read more...

Nieuws

A.s. maandag tweede Pinksterdag geen training

Op maandag 25 mei ( tweede pinksterdag) vervallen de trainingen. Groep 2 kan meetrainen op woensdag 27 mei  18.30 uur-19.30 uur Groep 4 kan meetrainen op woensdag 27 mei  19.30 uur-20.30 uur.  

Nieuws

Uitslagen District 1 B Dedemsvaart

District uitslag alle Lochsprinters: Club uitslag District 1B Dedemsvaart Uitslag finale District: Finale District 1B Dedemsvaart Tussenstand District: Tussenstand District 1B Dedemsvaart Tussenstand clubs:   Finale openklasse: Finale open klasse 1B