SPANNENDE STRIJD SCHOLENCROSS 2012

Vorige week en afgelopen dinsdag werden  de jaarlijkse scholencross van de Lochsprinters weer verreden.

Met een record aantal deelnemers gingen de scholieren tegelijk met de fietscrossers van de Lochsprinters de baan weer op.

Met dank aan vele ouders verliep de inschrijving dit jaar zeer soepel en kon de wedstrijd keurig op tijd beginnen.

Ook het weer werkte mee deze twee dinsdagen op een kleine bui na bleef het gelukkig droog.

De eerste avond werden er drie manches verreden, en voor de tweede avond werden de leden van de Lochsprinters in aparte serie’s verdeeld zodat ook voor de rijders

die geen lid zijn genoeg kansen waren om de overwinningspunten voor hun school binnen te halen.

Na de eerste avond bleek al dat het dit jaar zeer spannend werd de Rietslenke had 1 punt minder dan de Schaapskooi , met vlak achter zich de Margriet en de Marijke school.

Bij de finale van groep 2 deed de Rietslenke goede zaken door in de finale maar liefst het hele podium te bezetten met Tycho Blikman, Nathan Staman en Giel Schrijver.

Maar bij groep vier pakte de schaapskooi weer kostbare punten doordat Emiel Ravenshorst en Coen Veerkamp als eerste en tweede over de finish kwamen.

Bij Groep 6 was het weer de Rietslenke met Thijs  Smalbrugge en voor de niet leden Pepijn Hegeman die de overwinning wisten te pakken, en ook bij groep 7 was het Daan Huisken die de eerste plek wist te pakken.

Het was dan ook de Rietslenke die met één punt verschil de overwinning pakte voor de Schaapskooi. De Margrietschool en de Marijkeschool hadden evenveel punten en dus een gedeelde derde plaats.

Met dank aan de vele vrijwilligers van de Lochsprinters was het ook dit jaar weer een groot succes en we hopen dat er volgend jaar nog meer deelnemers van alle scholen meedoen.

 

Uitslagen  van de scholen:

 

Rietslenke     44       1e plaats

Schaapskooi 45       2e plaats

Margriet       50        3e plaats

Marijke         50        3e plaats

Bongerd        55

Fontein         55

Peppel          64

Talentrijk     69

Veenbrug     72

De Ark          75

Jan Barbier  78

Es                  92

Blenke         102

Related Posts

Nieuws

Deelnemers per club en klasse District 2A Dedemsvaart

Club: Deelnemers District 2A Dedemsvaart Klasse: Rijders per klasse Clubtaart: clubtaart District 2a Dedemsvaart

Nieuws

Opgavelijst regio 1B Schoonebeek

Stuurbordnummer Naam Licentienummer Klasse 901 manuwarnet 3302 J 903 castijhuis 4723 J 904 suzannereimink 438 D 905 gijskevelham 4631 J 907 iloyhogenkamp 5247 J 909 jordyteravest 5249 J 910 deankleenscholten 5531 J 911 stephangeerling 428 Read more...

Nieuws

Nieuwe promotieklasse, nu ook voor de jeugd (+ uitnodiging Berlicum)

Beste  crossleden, Vanaf nu kunnen alle crossers die nationaal fietsen meedoen aan de promotieklasse, opgeven kan op de site bij inschrijvingen. De promotieklasse is DE landelijke fietscross competitie van de NFF. Wie is de beste Read more...