Categories: NieuwsTussenstanden

Related Posts

Nieuws

Uitnodiging NK clubs Doetinchem

Uitnodiging: NKC_2016_uitnodiging Reglement: Reglement Nederlands Kampioenschap voor BMX Clubs 2016 (1) Puntentelling: Puntentelling NKclubs vanaf 2014 (1) Ingeschreven Lochsprinters: lochsprinters. Inschrijving op onze website is gesloten maar wil je toch graag mee doen dan kan je je nog opgeven Read more...

Nieuws

Woensdag 18-02 geen training

Hallo rijders, ouders/verzorgers, In verband met de ledenvergadering van woensdag 18 februari is er s’avonds GEEN  training. Wij zouden het zeer op prijs stellen jullie te mogen begroeten op de ledenvergadering van jouw club, de Read more...

Nieuws

Vrijkaartjes voor leuk avondje uit voor ouders van sportende kinderen

Met alle ouders naar het theater!   We mogen jullie een cadeautje aanbieden. Een heerlijk avondje uit in het theater! We gaan maandag 8 juni 2015 met alle ouders van onze jeugdleden naar ‘En nou Read more...