Sem en Tom van Heun oliebollen kampioen bij de Lochsprinters.

Ook dit jaar hadden de Lochsprinters weer een oliebollen en appelbeignets actie.

De opbrengst van deze actie is bestemd voor het uitbreiden van de trainingsfaciliteiten.

Maar wat de club ook organiseert er word altijd een wedstrijd van gemaakt, dus wie de meeste oliebollen verkoopt word de nieuwe oliebollenkampioen .

De leden hadden aardig hun best gedaan met de verkoop en de top lag dicht bij elkaar, maar ook dit jaar waren de gebroeders van Heun met 430 oliebollen en 190 appelbeignets opnieuw  kampioen.

De jongens werden vanavond gehuldigd met een oorkonde door de voorzitter van de Lochsprinters  Willien Eikenaar- Hekman die hun tevens een tegoedbon voor een vuurwerkpakket overhandigde te besteden bij Baan tweewielers.

 

Het bestuur bedankt iedereen voor hun inzet.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Deelnemers en uitnodiging Drents kampioenschap Klazienaveen

Deelnemers: Inschrijvingen Drents Kampioenschap Klazienaveen Flyer: Flyer Drents Kampioenschap Uitnodiging: Uitnodiging Drents Kampioenschap 2015 Klazienaveen Clubvertegenwoordiger is Bas Konijnenbelt.

Nieuws

Uitslagen regio 2B Raalte

Alle uitslagen van regio 2B in Raalte: finale regio 2b tussenstand regio 2b Uitslagen openklasse: finale open 2b tussenstand open cruisers 2b

Nieuws

Vernieuwde promotieklasse tussenstand

Via onderstaand linkt kunt u de nieuwe promotieklasse tussenstand 2011-2012 bekijken na de wedstrijd in Tiel. Promotieklasse tussenstand na Tiel 05 mei 2012.