Beste crossers, ouders,

Vanmorgen is Tom Mars gevallen tijdens de winter training in Assen, dit gebeurde op het technische 4e stuk. De val was ongelukkig en hij klapte hard op de oploop van de volgende hindernis. Op dat moment was hij zijn lucht kwijt, na wat bijgekomen te zijn is hij naar de kantine gegaan. In de kantine bleek Tom toch meer last te krijgen daarom is de ambulance gewaarschuwd. Tom is vervolgens met de ambulance naar het ziekenhuis in Assen gegaan. Daar is geconstateerd dat hij een scheurtje in zijn lever heeft en tevens dat zijn elleboog gebroken is. Vanwege het scheurtje in de lever is Tom overgeplaatst naar het academisch ziekenhuis in Groningen, hier zijn ze meer gespecialiseerd, ze gaan in Groningen kijken wat de beste behandel methode is,  om te kijken hoe dit scheurtje het beste kan genezen via een operatie of anders. Zijn elleboog zit in het gips, en zal later deze week ook nog een operatie moeten ondergaan.

Hans en familie zijn blij met alle belangstelling maar krijgen nu  erg veel vragen per SMS die hij nu even niet beantwoord / beantwoorden kan. Uiteraard is al het medeleven positief. We worden op de hoogte houden, en wanneer ik er meer over kan vertellen zal ik dit niet nalaten.
Update 21-01-2013:
Tom is maandagmiddag al aan zijn elleboog geopereerd. Wat betreft zijn lever moet hij hele dagen plat liggen om te rusten, en deze ziet er stabiel uit. Een operatie hoeft niet, dus dat is positief nieuws. Naar alle waarschijnlijkheid mag hij later deze week naar huis. Dinsdag zal hij bloed moeten prikken en hoort hij meer…. (wordt vervolgd)
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Met sportieve groet,
Rinke Tempert
Trainingcoordinator,
F.C.V. de Lochsprinters
Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitslagen District 2 B Klazienaveen

Finale District: Finale District 2B Tussenstand: Tussenstand District 2B Finale openklasse: Finale openklasse 2B Tussenstand clubs:

Nieuws

Foto’s Wim Smalbrugge

Nu Wim niet mag fietsen heeft hij een andere hobby,   Filmpje:    http://youtu.be/4ogt-YcpR6s