Geachte secretarissen en andere belanghebbende,
Bij deze stuur ik u het besluit betreffende “uitstel races bij pech door TM”
Wilt u deze informatie z.s.m. doorgeven aan uw leden.
Op zaterdag 23 maart 2013 zal deze informatie ook beschikbaar worden gesteld aan alle  deelnemers aan de nationale wedstrijd in Nijverdal.

M.v.g

Ad van Vlimmeren

uitstel_races_door_TM_bij_pech

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Geslaagde bowling middag.

  Bowlen weer gezellig evenement. Afgelopen zaterdag hadden we ons gezamenlijke familie-uitje. 2 uur bowlen en aansluitend patat. Veel leden, van jong tot oud, waren samen met hun broes, zussen vaders en moeders naar de Read more...

Nieuws

Barbecue en clubcross 23 augustus.

Hallo rijders, ouders/verzorgers, Op 23 augustus houden wij onze jaarlijkse clubcross en BBQ. We willen er een gezellige middag/avond van maken voor iedereen, rijders, ouders/verzorgers, broer(tje)s en zus(jes). • Aanvang training: 13.30 uur • Aanvang Read more...