Geachte secretarissen en andere belanghebbende,
Bij deze stuur ik u het besluit betreffende “uitstel races bij pech door TM”
Wilt u deze informatie z.s.m. doorgeven aan uw leden.
Op zaterdag 23 maart 2013 zal deze informatie ook beschikbaar worden gesteld aan alle  deelnemers aan de nationale wedstrijd in Nijverdal.

M.v.g

Ad van Vlimmeren

uitstel_races_door_TM_bij_pech

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Tweede Paasdag (a.s. maandag 28 Maart) GEEN training

Hallo rijders en ouders/verzorgers, Maandag 28 Maart vervallen de trainingen voor de groepen 2 en 4 i.v.m. Tweede Paasdag. Namens alle trainers wensen wij jullie een fijn Pasen toe!   Met sportieve groet, Richard Smalbrugge Trainingscoördinator Read more...

Nieuws

GEEN TRAINING DONDERDAG 24-12-2015 EN DONDERDAG 31-12-2015

Hallo, Op donderdag 24 December 2015 gaat de training niet door i.v.m. kerstavond. Ook de training op donderdag 31 December 2015 gaat niet door, dit i.v.m. oudjaarsdag.   Namens alle trainers wensen we jullie fijne Read more...

Nieuws

Verslag NK maandag

Dyon Nederlands kampioen fietscross Op dag 2 van het Nederlands Kampioenschap kwamen de Lochsprinters met 24 renners uit.  Met het ideale fietsweer hadden alle rijders er heel veel zin aan om mooie resultaten neer te Read more...