Door de slechte weersomstandigheden van de afgelopen weken is de baan helaas onvoldoende berijdbaar om de startwedstrijd van aankomende zaterdag 30 maart door te laten gaan.

CIMG1616

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Bestellen eigen clubshirt

Heb je nog een leenshirt en wil je graag een eigen wedstrijdshirt? Dan kun je deze zowel met of zonder naam bestellen bij Harry Reimink aanstaande woensdag tijdens de ledenvergadering in verband met de levertijd.

Nieuws

Uitslagen, tussenstand en verslag District 2A Dedemsvaart

Finale District: Finale District 2A Tussenstand District: Tussenstand District 2A Club uitslag Lochsprinters: Clubuitslag Lochsprinters Finale open klasse: Finale openklasse 2A Verslag: 6 rijders aan kop in district competitie Club tussenstand:

Nieuws

Verslag District wedstrijd 1B Dedemsvaart

Negen Lochsprinters aan kop na eerste District wedstrijd. Vandaag  31 augustus  zijn de Lochsprinters naar Dedemsvaart  geweest voor hun eerste District wedstrijd van het na seizoen. Voor de Lochsprinters hadden zich 72 rijders aangemeld om Read more...