CIMG3692

Categories: Foto'sNieuws

Related Posts

Nieuws

Info, opgave en uitnodiging Sallands kampioenschap Dedemsvaart

Opgavelijst: Salland kampioenschap Dedemsvaart Uitnodiging: PK Dvaart 21 sept   Controleer altijd voor 9.30 uur of je ingeschreven staat in de juiste klasse door te kijken op de lijsten langs de baan. Sta je niet Read more...

Nieuws

Opgave regiowedstrijd Klazienaveen

rijders nr. Naam: Klasse 901 manuwarnet J 903 castijhuis J 904 suzannereimink D 907 iloyhogenkamp J 910 deankleenscholten J 914 luukscholman J 915 roybrinkman J 917 tomvanheun J 922 reneeplanting M 923 justinmeijer J 929 Read more...

Nieuws

Bjorn Hoogland begint seizoen zeer goed..

Na een lange winterperiode was in Nijkerk dan weer de eerste confrontatie,  tussen de nationale rijders en mocht er gestreden worden om de trui met titel kampioenschap midden Nederland. Het peloton van de Lochsprinters vertrok Read more...