Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Let op: 9 en 16 september geen training i.v.m. Scholencross

Op dinsdag 9 en 16 september gaat de selectie training op dinsdag niet door i.v.m. de scholencross welke dan gehouden wordt. Vanaf dinsdag 23 september wordt de selectie training weer hervat!   Met sportieve groet, Read more...

Nieuws

let op !!! ivm met vakantie andere trainingstijden.

Hallo rijders,ouders en verzorgers. Ivm met de vakantie vervalt de reguliere training vanaf volgende week!! vanaf week 29 t/m 34 word er alleen op woensdagavond getraind voor alle groepen!! Er kan getraind worden vanaf 19:00 Read more...

Nieuws

Opgavelijst en info Brabants kampioenschap Berlicum

Opgavelijst:  Brabants kampioenschap   Controleer altijd voor 9.30 uur of je ingeschreven staat in de juiste klasse door te kijken op de lijsten langs de baan. Sta je niet op de inschrijflijsten of zijn er Read more...