Welkom in ons gastenboek, laat hier uw berichtje achter over bijvoorbeeld onze website of iets anders dat natuurlijk met fietscross te maken heeft.

F.C.V. de lochsprinters is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten. Berichten kunnen worden verwijderd als ze naar ons inzicht niet gepast zijn.

Categories: Gastenboek

107 thoughts on “Gastenboek”

1145 bmx · 9 mei 2016 at 21:01

Lochsprinters veel succes komend weekend bij het NK outdoor. Teun, Luuk en Stephan doe jullie best

Troyleedesigns · 8 februari 2016 at 10:02

Beste BMXérs,
We gaan langzaam weer aan de gang, is alles weer up-to-date?
Wij geven je 20% Korting op onze gehele Troyleedesigns collectie!
Wat je moet doen!
Bij bestelling op http://www.troyleedesigns.nl vul je de code TLD20 in, je ontvang dan 20% korting op de gehele Troyleedesigns collectie.
Veel Succes.

Chantal Fokkert · 31 januari 2016 at 22:27

FOR KIDS ONLY ATB Toertocht op zondag 14 februari a.s.

Speciaal voor de jeugd, organiseert FTC CC’75, voor de 2de keer, tijdens de Volker Wessels Holterberg ATB Tocht de For Kids Only toertocht. Ben jij, je zoon, dochter, neefje, nichtje of buurkindje in de leeftijd van 9 t/m 14 jaar? En in het bezit van een goed werkende MTB en een passende helm, dan zijn jullie van harte welkom om deel te nemen aan deze tocht. Inschrijven bij voorkeur via de site maar ook op zondagmorgen bij Camping de Noetselerberg, Holterweg 116, 7441DK Nijverdal. Inschrijven voor de For Kids Only kan vanaf 9.45 uur. Na een korte uitleg en controle van de fietsen, vertrekken de avonturiers gezamenlijk om 10.30 uur. De afstand bedraagt ongeveer 20km Na afloop krijgen de deelnemers een leuk aandenken mee van de club. Deelname is gratis! Ook voor ouder(s) of begeleider(s). Voor meer info en/of opgave neem je contact op met Jeannette Timmerman 06-40412712 of lady_fireblade@hotmail.com of kijk op http://www.toer.cc75.nl

Harrie Reimink · 9 januari 2016 at 19:51

namens de fam Reimink wensen wij alle fietscrossers en ouders een heel goed en gelukkig fiets jaar hopend dat veel van onze leden weer veelprijzen kunnen gaan halen gr Harrie

familie Sasbrink · 28 oktober 2015 at 20:02

Namens alle Sasbrinkjes een dikkedankjewel voor Dave van Gemert en de Lochsprinters voor de clinic van afgelopen zondag. Onze crosseers hebben een leuke en sportieve dag gehad ( en tevens nog een leuk zakcentje bijverdiend op de 2e hands markt.. 😉 )
Voor herhaling vatbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *