Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitnodiging vanuit Nijkerk.

Op zaterdag 16 april a.s. wordt in Nijkerk het ”Kampioenschap van midden Nederland” gehouden. In onderstaade uitnodiging vindt u alle informatie over deze wedstrijd. Uitnodiging “Kampioenschap van midden Nederland” 16 april 2011

Nieuws

Tussenstand van de tijdsprint in Dalfsen + foto’s

Vanaf woensdag 22 december wordt er training gegeven in een speciaal geprepareerde hal in Dalfsen. Alle leden hebben hierover inmiddels een brief ontvangen. Zie onderstaande link voor de behaalde tijden tijdens de indoor wintertraining in Read more...

Nieuws

Inschrijving InterclubKampioenschap

Beste deelnemers, Hierbij een lijst met alle inschrijvingen.(zie bijlage) Kijk dus goed of je op de lijst staat zodat eventuele fouten vermeden kunnen worden. Inschrijflijst: inschrijflijst Uitnodiging en info: het-is-weer-zover-het-interclub-kampioenschap-2016-1 Groeten, Sander Bos