Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Parkeren tijdens eerste startwedstrijd.

Beste mensen,   Op 9 april 2011 organiseert de fietscrossvereniging Het Twentse Ros de eerste startwedstrijd van 2011 in Regio Oost op haar baan aan de Landmansweg. De auto’s konden in het verleden worden geparkeerd Read more...

Nieuws

28 Oktober kampioenschap in Assen

Beste mensen, De nationale wedstrijd van 28 oktober was gepland in Tiel maar is verplaatst naar Assen. De wedstrijd wordt door FC Unitas georganiseerd. Met vriendelijke sportgroet, Rob Waaijenberg

Nieuws

Oliebollenactie 2013

In oktober heeft elk lid een oliebollen lijst ontvangen via de clubmail. (Mocht je de mail kwijt zijn of geen clubmails ontvangen meld dit dan even: help@lochsprinters.nl) We hopen, nu we een maandje verder zijn Read more...