Hallo deelnemers aan het NCK,

Kijk op de opgavelijst welk stuurbord er op de fiets moet , want op de inschrijflijst staat maar 1 nummerbord bij elke deelnemer.

Leden die ook een KNWU licentie hebben moeten met dat nummer fietsen in Haaksbergen, dus kijk goed op de lijst om problemen te voorkomen.

Inschrijflijst NCK : nkc_fcvdelochsprinters

Training vooraf:   Vrijdagavond 31 mei is er een extra training van 19.00 t/m 21.00 uur.

 Trainingen :         De trainingstijden en trainingsblokken worden direct na het sluiten van de inschrijving op 27 mei bekend gemaakt via www.knwu.nl en http://www.nff-fietscross.nl en

                                www.dvohaaksbergen.com verder via de afdelingen en E-mail naar de clubs

Aanvang wedstrijd: 10.30 uur (o.v.b.)  kijk donderdag even op de site voor de laatste berichten hoelaat we moeten trainen en wanneer de wedstrijd begint.

Uitnodiging NCK : Informatie Nederlands Club Kampioenschap Haaksbergen 1 juni 2013

Heb je nog vragen ? stuur even een mailtje naar Rieks :penningmeester@lochsprinters.nl

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitnodiging vanuit Nijkerk.

Op zaterdag 16 april a.s. wordt in Nijkerk het ”Kampioenschap van midden Nederland” gehouden. In onderstaade uitnodiging vindt u alle informatie over deze wedstrijd. Uitnodiging “Kampioenschap van midden Nederland” 16 april 2011

Nieuws

Uitnodiging NK Doetinchem

Uitnodiging Nationale Wedstrijd Via bovenstaande link kunt u de uitnodiging bekijken voor het Nederlands Kampioenschap NFF 2012 welke georganiseerd wordt in Doetinchem. Voor vragen kunt u contact opnemen met Rieks Dubbink.

Nieuws

Uitslagen District 5A Raalte

Einduitslag serie A: District A 2015 totaalstand Einduitslag clubs: