Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Opgavelijst jubileum wedstrijd.

Opgavelijst van alle opgegeven deelnemers ( even scrollen naar beneden) deelnemers per club: : opgavelijst jubileumwedstrijd Aanmelden kan ook nog op de dag zelf voor 9.30 uur.  

Nieuws

Uitnodiging en opgavelijst Overijssels kampioenschap Ommen

Uitnodiging: Uitnodiging Overijssels Kampioenschap 2016 Opgavelijst: Lochsprinters De wedstrijden gaan weer beginnen. We zien er naar uit om de rijders weer aan het starthek te zien! LET OP: Laatste instapkans nieuwe promotieklasse, nu ook voor de jeugd. Read more...

Nieuws

Uitnodiging clubcross en BBQ

Clubcross en BBQ Na de vakantie op zaterdag 25 aug. houden  wij een clubcross welke zal mee tellen voor de Willem Baan bokaal en aansluitend zal de jaarlijkse BBQ plaats vinden,waarbij iedereen lekker kan bijkletsen Read more...