Negen Lochsprinters aan kop na eerste District wedstrijd.

Vandaag  31 augustus  zijn de Lochsprinters naar Dedemsvaart  geweest voor hun eerste District wedstrijd van het na seizoen.

Voor de Lochsprinters hadden zich 72 rijders aangemeld om aan de District competitie te beginnen.

Voor sommige rijders  kwam de wedstrijd een beetje te vroeg want  Adrie Kuilder en Teun Scholman  waren nog niet geheel hersteld van een blessure en moesten na de eerste manche al opgeven .

Kevin Koster die de 1e  manche super reed kwam in de 2e manche zwaar ten val en is met de ambu naar het ziekenhuis gebracht waar foto’s van de heup zijn gemaakt , maar het viel achteraf nog mee,

er was niks gebroken alleen zwaar gekneusd en Kevin mocht  weer mee naar huis (beterschap Kevin).

Ook hadden we vandaag  een her intreder namelijk Bjorn Scheppink die na een afwezigheid van vele jaren maar weer een crossfiets heeft gekocht en meteen al naar een 3e plaat fietste in de finale.

Van de 72 rijders die in de manches gestart waren kwamen er maar liefst 42 in de finale, dus een prima resultaat voor de vereniging die nu ook meteen aan kop gaat in de tussenstand van de beste vereniging  van het District met 318 punten.

Van de 42 rijders die aan de finale begonnen  wisten uiteindelijk 21  rijders de eerste 3 plaatsen te bereiken.

Eerste plaatsen waren er voor: Joppe Konijnenbelt ( jongens 5 jaar), Robin van der Valk (jongens 9 jaar), Laura Davids (meisjes 10-11 jaar), Anne Eikenaar (meisjes 12-13 jaar), Niels Braker (jongens 13 jaar),

Erik Achterkamp (cruisers heren tot 33 jaar) Danielle Dubbink ( dames cruisers), Kyano van Vlimmeren (jongens 6 jaar) en Emiel Ravenshorst (jongens 8 jaar).

Tweede plaatsen waren er voor: Monique van der Valk (meisjes 12-13 jaar), Kevin Fokkert (jongens 7 jaar), Bjorn Hoogland (jongens 17 jaar en ouder) en Amber Davids (meisjes 10-11 jaar).

 

Derde plaatsen waren er voor: Kenzi  Sasbrink (meisjes tot 5 jaar), Kim Brinkman (dames cruisers), Rick Kevelham (jongens 12 jaar), Renee Planting (meisjes 14 jaar en ouder), Yarna van Vlimmeren (meisjes 8-9 jaar),

Bjorn Scheppink (jongens 14 jaar), Kevin Kragt (jongens 13 jaar) en Tygo Blikman (jongens 6 jaar).

 

Na de District wedstrijd werd er nog een open klasse verreden waar de eerste 3 een mooie beker in ontvangst konden nemen.

Op het podium in de openklasse stonden vandaag in de volgende klasse’s :

Joppe Konijnenbelt 1e (4-5 jaar).

Milan Alferink 3e (6-7 jaar).

Niels Braker 2e (12-13 jaar).

Bjorn Hoogland 2e (16 jaar en ouder).

Related Posts

Nieuws

Crossbaan afgesloten voor iedereen

Door de invallende dooi  mag er niet gefietst worden op de crossbaan

Nieuws

Scholencross 19 en 26 september

Scholencross 2017 Op dinsdag 19 en 26 september a.s. is er scholencross voor de basisscholen uit de gemeente Hellendoorn. Daardoor is er géén training. Als je op een basisschool buiten de gemeente Hellendoorn zit (je Read more...